2777
2789
عنوان

میان حس ششم تون امتحان کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 155 پست
لباست مشکی یا آبی یا زرد دختر نسبتا با اعتماد به نفسی هستی ، جسوری و کمی یکدنده و لجباز یعنی اگر لج ...

درسته 

رنگ لباسم درست نگفتی 

چرا الان اینقدر حالم بده ؟روابط نافرجام گذشته اومد جلو چشمم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
ماه تولد یا اول اسمم یا خصوصیات مو میگیفرزین آشتی میکنهحسش چیهمادرش تماس میگیرهازدواج داریم باهممرسی

گلم من حس ششم نیستم ولی اون چیز هایی که به ذهنم میاد میگم اما شاید درست نباشه !

فروردین یا اردیبهشت یا مهر یاهم خردادی 

انشاالله هرچی که خیر هست به نظرم صبر کن و زمان بده ، و اینم بدون که خدا چیز هایی میبینه و میشنوه که ما ازشون خبر نداریم ، به زودی خبری میشه که خیر هست 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لباست مشکی یا آبی یا زرد دختر نسبتا با اعتماد به نفسی هستی ، جسوری و کمی یکدنده و لجباز یعنی اگر لج ...

عزیزم میشه بگی امیرحسین چه حسی داره بهم؟

آینده‌ای داریم با هم؟

امسال یه رشته خوب میارم؟

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

گلم من حس ششم نیستم ولی اون چیز هایی که به ذهنم میاد میگم اما شاید درست نباشه !فروردین یا اردیبهشت ی ...

مرسی عزیزم 

خیلی ممنونم

یعنی خیر چطوری؟

خوشحال میشم؟

من ازدواج دارم؟ مادر میشم؟

درسته رنگ لباسم درست نگفتی چرا الان اینقدر حالم بده ؟روابط نافرجام گذشته اومد جلو چشمم

شاید یه چیزی یا فردی باعث شده که به یادش بیوفتی ولی باید یاد بگیری که رهاش کنی ، اونا فصل های قبل زندگی تو بودن هر چند سخت ولی باید ازشون درس بگیری چون تگر نگیری بد تر دوباره برات تکرار میشن ، اون دردی که نکشه آدم رو قوی تر میکنه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید
مرسی عزیزم خیلی ممنونمیعنی خیر چطوری؟خوشحال میشم؟من ازدواج دارم؟ مادر میشم؟

انشاالله که ازدواج میکنی و مادر خوبی هم میشی صبر کن حتی اگر این آدم هم نشد خدا فرد بهتری برات در نظر داره به خدا اعتماد داشته باش

بیشتر ببینید
اونی ک باهاش حرف میزنم اصلا حسی داره یا تو دلش بهم میخنذه ؟ هیچوقت کسی دوستم نمیدارغ؟من کی اژش جدا م ...

گلم درس زندگی تو در زمان حالی که توش قرار داری اینه که یاد بگیری که خودت رو دوست داشته باشی ، تا زمانی که خودت برای خودت ارزش ندی کسی قرار نیست این کار رو برات بکنه ، نیارمند دوست داشته شدن از طرف فرد دیگه ای نباش لطفا ، با خدا دوست شو و بدون که کی واقعا تو رو دوست داره ( فقط خدا ) 

اون فردی هم که فکر میکنی ۱ درصد بهت میخنده یعنی باید رهاش کنی تو به این رابطه اعتمادی نداری ، جواب پیش خودته اما انکار میکنی 

بیشتر ببینید
عزیزم میشه بگی امیرحسین چه حسی داره بهم؟آینده‌ای داریم با هم؟امسال یه رشته خوب میارم؟

گلم هنوز کمی وقت لازم داری تا یه چیز هایی برات روشن بشن ، هنوز زمانش نرسیده ( زمان چیزی که از رابطه میخوای بدونی )

اگر که تلاشت رو کرده باشی آره 

بیشتر ببینید
تو دختر عمیقی هستی ، حالا حالا ها کسی پیدا نمیشه که درکت کنه و متوجه چیز هایی که میگی و بهشون فکر می ...

به منم میگی دوستم

حالم خیلی گرفتس

فقط بهم بگو کاری که تو سرمه شروعش کنم ؟ موفقیت توش هست؟

به منم میگی دوستمحالم خیلی گرفتسفقط بهم بگو کاری که تو سرمه شروعش کنم ؟ موفقیت توش هست؟

انشالله که حالت بهتر میشه 

شروع کن و بسپارش دست خدا اگر تلاشت رو بکنی حتما موفق میشی 

بیشتر ببینید
شاید یه چیزی یا فردی باعث شده که به یادش بیوفتی ولی باید یاد بگیری که رهاش کنی ، اونا فصل های قبل زن ...

به نظرت جواد فرد مناسب منه ؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
به نظرت جواد فرد مناسب منه ؟؟

من اینو دقیق نمیتونم بگم متاسفم

بیشتر ببینید