2777
2789
عنوان

میان حس ششم تون امتحان کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 156 پست
شاید یه چیزی یا فردی باعث شده که به یادش بیوفتی ولی باید یاد بگیری که رهاش کنی ، اونا فصل های قبل زن ...

میشه درمورد کیارشم بگی؟

بنظرت امکان داره باهم باشیم دراینده؟

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید یه چیزی یا فردی باعث شده که به یادش بیوفتی ولی باید یاد بگیری که رهاش کنی ، اونا فصل های قبل زن ...

کسی که بهم تهمت زده از کارش پشیمون میشه و میاد طلب حلالیت یانه ؟اگه نه کی و چجوری تاوان کارشو پس میده ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
دختر خوبی هستی کمی مغرور و لجبازی اما جذاب تو دل برو هم هستی خشگلی معربون و عاقل و باهاشون زرنگی و ب ...

گلم جواب میدی فقط جواب منو ندادی:)))))))))))

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

من اینو دقیق نمیتونم بگم متاسفم

با بقیه فرق داره ؟

ازم خوشش میاد؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
اره

جواد با بقیه فرق داره ؟ به من وفادر و خوبه اگه وارد رابطه بشیم؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

یه حس ششمی نیست بگه 

کیارش چطور ادمی هست؟

احتمال داره درآینده باهم باشیم؟

خدا خیرتون بده💚

درگیر افکار بقیه

چیکار کنم بهتر بشم؟

بیشتر ببینید