2777
2789
عنوان

چجوری گوشی شوهرمو هک کنم تروخدا

130 بازدید | 13 پست

تا بلند میشم گوشی دستش میگیره میرم سمتش گوشی رو ضایع کج می‌کنه نبینم .پیامهای تو گوشیش خیلی بی سر و تهه مشخصه گلچین شده پاک کرده .

با یکی از دوستانم که همش حرفای کابرسری درمورد دخترا میزنن می‌خوام ببینم چ غلطی می‌کنه چون پیاماش همه مصفس هرچی هم میمونه از دستش درمیره

رفتم تو تلگرام واتساپش اینا خیلی زبله زود فهمید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه فقد از رو کنجکاوی میخوای پیاماشو بخونی پیشنهاد میکنم نکن چون الکی‌مغزت مریض میشه

شوهر من رمزشو نمیگفت خودم رمزشو فهمیدم رفتم تو گوشیش اصلا چیز خاصی نداشت فقط بدشون میاد تو بدونی همین مث ما

اگه فقد از رو کنجکاوی میخوای پیاماشو بخونی پیشنهاد میکنم نکن چون الکی‌مغزت مریض میشهشوهر من رمزشو نم ...

شوهر من با یه دوستش چرت و پرت زیاد میگن یکم مشکوکن همش درمورد دخترا حرف میزنن

آخه عزیزم کدوم مرد مشکل داری میگه بله من دارم یه غلطی میکنم باید خودت بگردی پیدا کنی

نگفتم بپذیره گفتم اصلاح کنه رفتارشو

شما گیریم گوشیشو چک کردین شکتون به یقین تبدیل شد قدم بعدیتون چیه؟