2777
2789
عنوان

من با این شوهر بی عرضه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 53 پست

عزیزم خیلی سخت اینطوری خیلی پا پیچش شو من پسر داییم همینطوری. ولی زنش آنقدر گشت تا یک کار دو شیفت براش پیدا کرد 

باید کنار مسافر کشی یک کار دیگه هم بکنه 

مامان باباش بهش خونه ندادن؟

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚

خدا روشکر خوش به حالش من دست برای هر کاری میبرم فقط ناامیدم میکنه

نمیخاد بش بگی..خودت دست بکار شو...جاریم اصلا نظر همسرشو نمیپرسه انقد شره ک‌شوهرش نمیتونه حرفی بزنه ولی خوبش کرده ...هرکاری میخاد میکنه هرجا میخاد میره ومیاد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم خیلی سخت اینطوری خیلی پا پیچش شو من پسر داییم همینطوری. ولی زنش آنقدر گشت تا یک کار دو شیفت بر ...

ن پدر مادرش فوت شدن 

چکار کنم انقد دعوا کردم و کتک خوردم ک حد نداره میگه همینه ک هست .میگم طلاقم بده میگه چرا زیر سرت بلند شده 😭

آخرش یه شب مست میشم و بهت پیام میدم ک عاشقتم

نمیخاد بش بگی..خودت دست بکار شو...جاریم اصلا نظر همسرشو نمیپرسه انقد شره ک‌شوهرش نمیتونه حرفی بزنه و ...

زرنگه مثل من بی عرضه ک نیست 

جدا شو

یه عمر شاهد برطرف نشدن نیازهات باشی زجر کش میشی و ازش متنفر

مرد باید کاری باشه و شوق به پیشرفت داشته باشه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

راس میگه که ناشکری،شکر کن که بچه نداری،بچه نداری بهش بگو درست شو اینطور آدم مست وبی فکر چی میخواد ب ...

هعیی خواهر دلم خونه یعنی آرزومه طلاقم بده نمیده ک 

جدا شویه عمر شاهد برطرف نشدن نیازهات باشی زجر کش میشی و ازش متنفرمرد باید کاری باشه و شوق به پیشرفت ...

به نظرت چکار کنم طلاقم بده 

چقدر نچسبن اینطور ادما، واقعا غیرتش چطور اجازه میده وقتی شرایطشو داره این حرفارو بزنه🤦🏻‍♂️

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بیشتر ببینید
ن پدر مادرش فوت شدن چکار کنم انقد دعوا کردم و کتک خوردم ک حد نداره میگه همینه ک هست .میگم طلاقم بده ...

عزیزم انشالله خدا بهت صبر بده اینم عاقل بشه حداقل بچه نیار اصلا 

خودت برو سرکار حتما نظرش مهم نیست بگو تو که از پس خرج و مخارجم برنمیایی باید کار کنم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚