2777
2789
عنوان

برا مهمون مون ماهی درست کردیم😐 میگه نمیخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 17569 بازدید | 331 پست

فک کنم هوس کباب کرده بود گفت ماهی نمیخورم که براش کباب سفارش بدی به هدفشم رسید😂کباب رو دید خوشحال شد؟😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وقتی جایی مهمونی باید هر چی جلوت گداشتن بخوری حتی اگه دوس نداری کم بخور به احترام میزبانولی عزیزم ما ...

خب اینجا ی غذای خوب حساب میشه برا مهمون

بعد روزای قبلم گوشت و مرغ بود امروز گفتیم ماهی بذاریم چون گفت همسایه درست کرد خورده 

فردا باز مرغ باشه

به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کوفت بخوره مگ بچست؟بره بیرون غذا بخورع

😂😂

سفارش دادیم براش🥴

به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂

کمرتون بریده ؟!!!

😂😂یعنی خسته شدم از اینکه سر پا وایسادم دونه دونه سرخ کردم

من شمالیم ولی عاشق ماهی شیرم یه بار مهمون داشتیم ماهی دوس نداشت یکیشون براش چیز دیگه درست کردم ولی دیدم داره ماهی میخوره آخه ماهی شیر خوشمزس واقعا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
به جهنمخودت بخور نوش جونتچیز دیگ نپزی براشا

فردام هست تا ۱۴ ام 🥴

چه فامیلی هست که چند روز خونتون مونده؟آخه تو این تورم کی می‌ره خونه کسی اونم چند روزه😳کاش بعضیا درک ...

فامیل ها که ایجور تعارفی نیستیم راحتیم 

دوستمون هستن اسم شهر و نپرسید جر میشه

منم قبلا دوست نداشتم دست خودم نبود ماهی تو دهنم میذاشتم عقم می گرفت بهتر بود یه غذایی که همه پسنده د ...

اخه خودش گفت همسایه درست کرده خورده

این که اتقدر رک گفته نمبخوره همون اول داشتی سرخ میکرد میگفت

اخر سرخ کردن گفت دیگه زیر گاز خاموش کردم

بیرون بود بازار 

مهم نیس از غذا های روزای قبل اگه مونده گرم کنه بخوره

نه نمونده 

سفارش دادیم براش از بیرون 

بگو گرسنت شد برو نیمرو بخور

😁 اونم من باید سرخ کنم دست نمیزنه