2777
2789
عنوان

بعضیا چطور شوهر خسیس تحمل می کنن

494 بازدید | 43 پست

من حدود یکسالی هست با پسری دوستم اوایل دوسش داشتم فکر کردم ادم خوبیه همش میگفت مقصر زنم بوده طلاق گرفتیم 

جالبه طی این یکسال من هیچ کادویی ازش دریافت نکردم  از بس این بشر خسیسه 

و خودم مدیر مالی شرکتش هستم میدونم میلیاردها پول روی کارتشه خیلی وقتا انقدر براش اضافه کار موندم تا شرکت به مشکل بر نخوره 

بعد من هر وقت میرم خرید میگه تو چقدر ولخرجی همه پولات میدی لباس و ... میگه این چیزا توی دنیا پوچه

ثروتش انقدر زیاده ولی از خساست داره می میره یه مسافرت خارجی نمیره یا دندوناش خرابن درست نمی کنه یا موهاش نمی کاره 

میگه فقط دوست دارم پول جمع کنم 

بنظرم زن سابقش حق داشته فرار کنه اخه به چی این دلخوش کرده البته ادم بداخلاقی نیست فقط بیش از حد خسیسه

توی این یکسال ۳بار منو برد رستوران اشغالی بین راهی

حالا برادر خودم اندازه این پولدار نیست ولی وقتی باهاش میرم بیرون کیف می کنم اصلا

دیشب میگفت بخاطر خدمات زیادی که توی شرکتم داشتی میخوام یه سکه کامل بهت بدم رفتیم بیرون دیدم یه سکه ۳۰۰سوتی بهم داده بهش گفتم این کامل نی 

میگه بخدا همینم بزور از دستم اومده بهت بدم ابله

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میخوای ادامه بدی باهاش؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
وای مرد خسیس خیلی بده! خدا نصیب نکنه!

اره این خیلی داغونه بنظرم یه ماشین چند میلیاردی زیر پاشه دوباره میزنه دیوار بفروشه میگه اگر کسی بزنه بهش بدبخت میشم خخخ میگه میخوام برم پژو بخرم بقیه اش بدم طلا😂