2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 102287 بازدید | 1085 پست
میدونی چیه همه فامیل مارو با بی پولی میشناسن ولی من دلم نمیخواد اینجوری بشع

خیلی خیلی عذر میخوام ولی چه چشم زدنی ؟؟؟ طبق حرف خودتون وضع مالیتون خوب نیست کی قراره چشمتون بزنه به مادرتون بگید کمی عزت نفس داشته باشه لزومی نداره هر کس هر چیزی رو بدونه

جریان این ترسه چیه؟ بعدشم دلقک توی سیرکه، هرجایی هم اصولا سیرک نداره، مثلا من که توی شهر بزرگم فقط ی ...

جریان از اونجا شروع شد که وقتی دبستان بودم یه شعبده باز و دلقک اومد مدرسه که سرگرممون کنه از اونجا متوجه شدم خیلی میترسم 

و خب بخاطر این جاهایی که احتمال مبدم دلقک باشه نمیرم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی خیلی عذر میخوام ولی چه چشم زدنی ؟؟؟ طبق حرف خودتون وضع مالیتون خوب نیست کی قراره چشمتون بزنه به ...

چه ربطی داره، مگه فقط پول رو چشم میزنن؟وا

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید

از آشنا شدن و صحبت کردن با آدم جدید میترسم منظور جنس مخالفه

از اینکه برام خواستگار بیاد میترسم و واقعا وحشت دارم

از صدای ترقه و بلند میترسم 

از شغلی ک دارم خجالت میکشم 

از مرکز توجه بودن خجالت میکشم

از اینک یکی داد بزنه سرم میترسم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

مشاهده هر گونه موجود موذی و صحبت کردن در جمع و سخنرانی و صحبت با آقایون غریبه هم بهم استرس می ده.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
بیشتر ببینید