2777
2789
عنوان

این کار شوهرم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 56 پست

دوسال توعقد کمم نیست ..بنظرم عادیه رفتارش ..اکثرا اینجورن ..من شوهرم از اول اینجور بوده ..لابد حالش خوبه اونجا که میره از شلوغی خوشش میاد دورهم جمع ن مخصوصا عید .خوب شماهم برو خیلی سخت نگیر ..بری هم خونه ی خودت همینه برای من که اینطور بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چی کار کنم😭

خونه ایندتون کجاس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
دوسال توعقد کمم نیست ..بنظرم عادیه رفتارش ..اکثرا اینجورن ..من شوهرم از اول اینجور بوده ..لابد حالش ...

اخه من اصلا تو مهمونی هایی که تو خونه هست و فامیلیه بهم خوش نمیگذره دوست دارم دوتایی تنها باشیم یا بریم طبیعت و بیرون.همش تو خونه باشبم دیگه خیلی تکراریه چاربار که برم خونشون حوصلم از قیافه های تکرای سر میره

منم خوشحال بودم قراره بریم مسافرت الان که شوهرم تعطیله ولی میگه ماه رمضونه😐🥴بهونشه وگرنه هیچکدوم روزه نیستیم😤

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

اخه من اصلا تو مهمونی هایی که تو خونه هست و فامیلیه بهم خوش نمیگذره دوست دارم دوتایی تنها باشیم یا ب ...

عزیزم آروم آروم عادتش بده مثلا دارید میرید خرید بگو تشنمه بیا بریم یه آب میوه بخوریم یه موقع میرید دپر بزنید یه فلاکس چایی هم ببر بگو بریم دم پارک یه چایی بخوریم یه روز ناهار ساندویج درست کن بزار کیفت بهش بگو بیا بریم یه تابی بزنیم یه ناهار خوشمزه اوردم بخوریم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
خونه نداریم هنوز.نمیدونم کجاس ولی دور از خانوادشه احتمالا

این خیلی عالی حواست باشه هرچی دورتر بهتر

بیشتر ببینید
نمیدونم الان باید چه کنم

بهترین کار اینکه شخصیت خودت و شوهرتو بشناسی تفاوت‌های ذاتی زن و مرد رو بشناسی و همسرداری یادبگیری تکنیک حرف زدن و دعوا کردن وحمایت گرفتن یادبگیری چون شوهرت بلد نیست خودت باید یادش بدی قبل اینکه بقیه شروع کنن به نفع خودشون انجام بدن یه مشاور کاربلد و کاردرست هم پیدا کن دوتاتون باهم برین پیشش با مشاوره کارت خیلی راحت تره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
بهترین کار اینکه شخصیت خودت و شوهرتو بشناسی تفاوت‌های ذاتی زن و مرد رو بشناسی و همسرداری یادبگیری تک ...

خیلی خستم خیلی دلم شکسته هر راهی رفتم راضی نشد با من وقت بگذرونه حتی یه شبم خونه ما نمیمونه میگه من باید خونه خودمون باشم از هر ترفندی بگی استفاده کردم اگه بمیرمم برمیگرده خونه از اون خونه بیرون نمیاد

دقیقا مشکل منم همینه و بی نهایت وابسته است به خانواده خودش و جایی با ما نمیاد همه جا من باید با اونا برم دو سال و خورده ای عقد هستیم حریم خصوصی نداشتیم تمام برنامه هامون دسته جمعی با خانواده اون بوده