2777
2789
عنوان

این کار شوهرم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 56 پست
دقیقا مشکل منم همینه و بی نهایت وابسته است به خانواده خودش و جایی با ما نمیاد همه جا من باید با اونا ...

افرین دقیقا اونم با ما جایی نمیاد

تو برنامت چیه؟میخوای ادامه بدی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خستم خیلی دلم شکسته هر راهی رفتم راضی نشد با من وقت بگذرونه حتی یه شبم خونه ما نمیمونه میگه من ...

شاید مشکل شخصیتی داره عزیزم 

حتما حتما حتما حتما مشاوره کاردرست پیداکن باهم برین پیشش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
افرین دقیقا اونم با ما جایی نمیادتو برنامت چیه؟میخوای ادامه بدی؟

من چندماه قهر کردم فایده نداشت میخوام جدا بشم ازش. داشتم باقی تاپیکاتو میخوندم چقدر شبیه همیم. متاسفم که اینو میگم اما اینجور مردها به درد زندگی مشترک نمیخورن مشاور یک سال پیش بهم گفت تو اولین موردی هستی که همین جلسه اول بهش میگم جدا شو این برات مرد نمیشه. کاش همون موقع اقدام کرده بودم برای جدایی 

بچه ننس ؟ اولویتش خانوادشن اولویت اخرش تویی ؟بعضی مردا مرد زندگی نیستن و هیچوقت نمیشن حالا چرا دوسال ...

من حتی جهیزیه بردم چیدم تو خونه ای که نزدیک برادر و مادرش اجاره کرده بود و مورد پسند من نبود 3 ماه جهیزیه ام اونجا بود نیومد زندگی کنیم رفتم جمعشون کردم بسته بندی کردم ولی برنگردوندم خونمون، دیدم هیچ تکونی به خودش نمیده یلدا شد عید شد تولدم شد اصلا نه خودش سراغی گرفت از من نه خانوادش، رفتم جهیزیه رو آوردم خونه بابام بازم حرکتی نکرد یک سال تمام کرایه اون خونه رو داد اما از وابستگیش کم نشد که با هم زندگی کنیم. شوهر من به خانواده برادرش خیلی وابسته است

خیلی خستم خیلی دلم شکسته هر راهی رفتم راضی نشد با من وقت بگذرونه حتی یه شبم خونه ما نمیمونه میگه من ...

متاسفانه دارم آینده این ازدواج رو مثل ازدواج خودم میبینم اصلا جهیزیه نبر ازش فاصله بگیر برو نفقه و مهریه رو باهم اجرا بذار اینجور پسر کوچولو های بچه ننه باید ادب بشن تا زندگی دخترای بی گناه رو بازیچه خودشون نکنن. اگه ازش تمکین خاص (رابطه کامل) نکردی میتونی از حق حبس استفاده کنی 

من چندماه قهر کردم فایده نداشت میخوام جدا بشم ازش. داشتم باقی تاپیکاتو میخوندم چقدر شبیه همیم. متاسف ...

افرین منم رفتم مشاوره دقیقا بهم همینو گفت .گفت اصلا راهکار جلو پات نمیذارم فقط جدا شو.خب اخه چطوری جدا شیم؟دادگاه قبول میکنه به خاطر وابستگی طلاق بگیریم؟از چه راهی جدا شم

متاسفانه دارم آینده این ازدواج رو مثل ازدواج خودم میبینم اصلا جهیزیه نبر ازش فاصله بگیر برو نفقه و م ...

اون که هنوز خونه نداره که جهیزیه ببرم اما رفته همه اموالشو به نام خواهرش کرده با این که اصلا مسئله مهریه و طلاق و اینا بینمون جدی نبوده

اون که هنوز خونه نداره که جهیزیه ببرم اما رفته همه اموالشو به نام خواهرش کرده با این که اصلا مسئله م ...

وای وای عجب نامردیه! چه تاریخی اموالشو انتقال داده؟ اگه میخوای مهریه بگیری ازش؟ یا فقط جدا بشی؟ 

وای وای عجب نامردیه! چه تاریخی اموالشو انتقال داده؟ اگه میخوای مهریه بگیری ازش؟ یا فقط جدا بشی؟

نمیدونم🥲فکر کنم مهریه برام مهم نباشه چون خیلی زرنگه چیزی نمیده

نمیدونم🥲فکر کنم مهریه برام مهم نباشه چون خیلی زرنگه چیزی نمیده

ببین اگه مهریه زیاد برات مهم نیست برو  دفتر ازدواجی که عقد کردین بگو اجرائیه میخوام بگیرم معرفی میکنن به اداره ثبت مهریه رو به اجرا بذار اگه طی یکسال اخیر اموالشو به نام دیگران کرده باشه مصداق فرار از دین میشه. حقوقش هم بگو توقیف کنن یک چهارمش ماهانه به حسابت میاد. نفقه هم جداگانه اقدام کن. الان دوشیزه هستی یا رابطه کامل داشتین؟