مادر شوهرم خیلی اصرار داشت که عید بریم خونشون ، ۵ ساعت فاصله داریم و اینکه من نوزاد دارم خیلی برام سخت بود ۵ ساعت با بچه تو ماشین باشم و اینکه شوهرم دستش خالی بود هیچی لباس نتونستم بخرم و لباس های قبلم هم واقعا مناسب نبود ، دیگه خلاصه زنگ زدم عید رو بهش تبریک گفتم و گفتم با بچه سخته انشالله بعد میام معلوم بود ناراحت شد قطع کرد بعد چند دقیقه عکس همسر قبلی شوهرمو گذاشت پروفایل که مثلا لج منو در بیاره ، پدر شوهرم از مادر شوهرم طلاق گرفته به نظرتون منم عکس پدر شوهرمو بزارم پروفایل ؟ میدونم بچه بازی ولی میخوام به ذره مثل خودش رفتار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ وقت شان و شخصیت خودتونو درگیر بچه بازی و خاله زنک بازی نکنین
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر