2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 288 پست

من گاهی خیلی تحمل میکنم مسخره نکنم😂 یه بلاگره اسم پسرش واژیانت بود 

آخه چی بگه آدم

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

صدرابردیاآرساممهدیارهامینسهندشایانمتین

صدرا هم واقعا خوبه کمیاب هم هست 

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا یاد مثانه چرا باید همچین اسمایی بذاریم کلی اسم قشنگ و با اصالت هست

اره خیلی اسمای قشنگ هست ولی بازم کسی هست که مسخره کنه

خود من اسمم بنظر خودم قشنگه ولی همه مسخره میکنن که قدیمیه و داغونه 

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

اینجوری نمیشه

باید شب تاپیک اسم بزنم🤣🤣

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

اره خیلی اسمای قشنگ هست ولی بازم کسی هست که مسخره کنهخود من اسمم بنظر خودم قشنگه ولی همه مسخره میکنن ...

به منم میگن قدیمیه تلفظش سنگینه فلانه

من عاشقشم

به منم میگن قدیمیه تلفظش سنگینه فلانهمن عاشقشم

من دوسش داشتم اسممو ولی انقدر تحقیر کردن و گفتن مسخرس که دیگه خوشم نمیاد

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
تو گوگل زدم اسم واژیانت و هیچی نیورد و کلمه واژن فقط واسم اورد😐😂

آدم یاد واژن هم میوفته والا

ثبت احوال چجوری قبول میکنه

چیه اسمت؟

تانیا

بیشتر ببینید