2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3360 بازدید | 295 پست
اسماشون خیلییی قشنگن ک چ ایرادی گرفتن؟ 😐 مانی خیلی قشنگه همینطور میناااا

سلیقه ایه دیگه یه عده گفتن قدیمیه یه عده گفتن دهاتیه هرکی یه نظری داد ولی خب این دل شکستنه چون من سالهاست با این اسما دارم زندگی می کنم و سلیقه منه اگه دوست نداری میتونی نظر ندی نه که بیای فحش بدی

یادش بخیر اسم عروسک بچگیامهانشالله آینده هم اسم پسرمه😂

خخخ ایشالا

خدایا یعنی من اینقد بنده بدی بودم که هرچی ازت خاستم ندادی؟ یعنی اینقد از من بیزاری؟ مگه من بندت نیستم چرا منو برای همیشه گذاشتی کنار؟ ای کاش منو به این دنیا وارد نمیکردی😔 وقتی خدایی به این بزرگی بهم پشت کرده از بنده‌هاش هیچ توقعی ندارم مگه چی ازت خاستم اینقد آرزوهای من برات سنگین بود؟ دلم ازت شکسته💔 خدایا مگه غیر از تو کیو داشتم که صدامو بشنوه 😭😭 ۲۲بهمن۱۴۰۳...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو تاپیکای اسم همیشه دعواس

عجیبه هنوز دعوا نشده😂

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

یاد الویه افتادم

اینطوری که فکر کنیم که همه اسما یاد یه چیزی میندازن 

من هنوز که هنوزه اسم مستانه رو می‌شنوم یاد مثانه میفتم

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
تو تاپیکای اسم همیشه دعواسعجیبه هنوز دعوا نشده😂

چون کسی اسم عربی پیشنهاد نداده😂

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید
تو تاپیکای اسم همیشه دعواسعجیبه هنوز دعوا نشده😂

خودمم یبار زدم یکی باهام دعوا کرد 😂 چون اسمی که گفته بودو مسخره کردم 😂🤦🏼‍♀️

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

وا چرا مسخره کردن قشنگن ک اسماتون فازشونو نمیفهمم

گفتم پایینتر سلیقه ایه من نمیگم اسمای مارو همه دوست داشته باشن اما دوست نداشتن یه بحثه مسخره کردن یه اسم یه بار اینجا انقدر اسم خودمو مسخره کردن من شبونه به گریه افتادم خدایی اسممو خیلی دوست دارم ولی حس بدی که تو اون تاپیک بهم دادن فشارمو بالا برد تا مدتها فکرم درگیر بود 

اینطوری که فکر کنیم که همه اسما یاد یه چیزی میندازن من هنوز که هنوزه اسم مستانه رو می‌شنوم یاد مثانه ...

دقیقا یاد مثانه 

چرا باید همچین اسمایی بذاریم کلی اسم قشنگ و با اصالت هست

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

اخه واقعا شبیه مثانه اس

دقیقا

بیشتر ببینید

صدرا

بردیا

آرسام

مهدیار

هامین

سهند

شایان

متین

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲