دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061
استارتر عزیز بنظرم نظر خودت از همه چی مهم تره تو ی سایت عمومی سلیقه ها متفاوته بدتر گیج میشی یا دلسر ...
چی گذاشتی😁
از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴 سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی) ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣ یه عدد کنکوری(:
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون میآید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز میگردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن
ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠 خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎 یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸♀️ عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃♀️ گیسو نگو کمنده والا💇♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭
کوروش و داریوش که قشنگن☹️من از آبان هم خوشم میاد کارنرایان
آبان که اسم دختره
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون میآید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز میگردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم