تو این گرونی قراره برن خونه مامانم اینا خودشم مامانم دعوت شون نکرده خودشون قراره برن مثلا عید دیدنی یه وعده هم قراره بخورن چون می دونم چه مدل آدمایی هستن ازشون متنفرم حالا چی بپزیم یه کمی تو خرید وسایل بهشون کمک کنم تو آشپزی هم به مامانم کمک کنم آدم چقدر بی ملاحظه مامانم تازه اعصاب دستش رو عمل کرده هنوز بخیه هاش رو برنداشتن طفلک مامان و بابام خیلی غصه می خورم براشون با خودشون نمیگن بنده خدا چجوری قراره بپزه ازشون متنفرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!