2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه که مثل هم نیستن

یکی نداره ۲۰۰ تومن یکی بیشتر داره ۲ تومن

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

خرید هدیه با خودمه،بستگی داره به تولد،مثلا شهریور ماه خواهرزادش یه تومن دادم،پارسال اون یکی۱ونیم یه دستبند بود،

ولی خب گاها تا۲۰۰هم شده دادم،

تعداد زیادن،هرکس تولد بگیره باتوجه به تولدش یچیز کوچیک میدم،اتقاقا امشب خونه خواهرشوهرمیم،تولد دخترشم هست،ولی چون تازه عیدیاشون هدیه خریدم،قصد ندارمامشب ینگین بدم،تولدشم درحد یه کیکه

ب هر دو. طرف ب بچه ها نفری ۱۰۰ خواهر های خودمو خودش زن داداشم وزن داداشش ۳۰۰

فقط ی پارتی بازی کردیم ب برادرزادم، هم۳۰۰دادیم

من میتوانم وزن اول۸۲😐😑  هدف اولم ۷۵ 😍هدف دوم ۷۰. 😍هدف سوم ۶۵ 😍 هدف چهارم ۶۰😍 هدف آخر ۵۵😍🤩😍🤩 وزن فعلی ۱۴۰۱/۹/۲۸ (۷۵) قد۱۵۹     ۱۴۰۲/۱/۱ وزن  فعلی(۷۰) من میتونم 🥰😍🤩 140۲/۱/۱۰وزن ۶۸من میتونم 💪💪 هدف۶۰
بیشتر ببینید