2777
2789
چی بگم آخه جاییم شنیده رودم که باعث بوی بد میشه

بله درست شنیدی یکی از دوستای منم گذاشته قبلا اینطور نبود الان از یک متری بوی دهنش خفه میکنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله درست شنیدی یکی از دوستای منم گذاشته قبلا اینطور نبود الان از یک متری بوی دهنش خفه میکنه

منم از روز اول یه طعم و بوی خاص تو دهنم حس میکردم

نمیدونی چقدر مسواک و ... میزنم

ده برابر تایمی که کامپوزیت نداشتم 

منم از روز اول یه طعم و بوی خاص تو دهنم حس میکردمنمیدونی چقدر مسواک و ... میزنمده برابر تایمی که کام ...

خیلی سخته 

من خیلی دوست دارم بذارم اما این مانع شده 

حالا نمیدونم لمینت هم اینطوریه یا نه 

پاک نا امید میشم اگه لمینت هم اینطور باشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من بخاطر سیگار دندون جلوم رنگ گرفته زرد تیره شده پوسیدگی نه هااا حالا نمیدونم بلیچینگ کنم یا کامپوزیت شوهرم چندسال پیش کامپوزیت کرد همههه دندوناش از زیر پوسیده شدن بو نمیده ولی همشون خراب شدن از زیر منم میترسم انجام بدم

بله جای معتبر نری میشهمن ۶ ساله دارم حتی دکتر گفت فعلا تعویض هم نکن چه رسد که بو بگیرهجایی که انجام ...

بو نمیگیره خواهر جان 

من از روز اول یه طعم ترش مانند نه اینکه ترش باشه ولی حس میکردم توی دهنم 

باید مرتب نخ دندون کشیده بشه وگرنه بین کامپوزیت ها بو میگیره و دهانشویه و مسواک و ...

من بخاطر سیگار دندون جلوم رنگ گرفته زرد تیره شده پوسیدگی نه هااا حالا نمیدونم بلیچینگ کنم یا کامپوزی ...

شوهرتون چند سال پیش کامپوزیت کرد و از کجا فهمید دندوناش پوسیده شدن از زیر علائمش چی بود

خیلی سخته من خیلی دوست دارم بذارم اما این مانع شده حالا نمیدونم لمینت هم اینطوریه یا نه پاک نا امید ...

لمینیت سرامیکی هست و اصلا اینطوری نیست

کامپوزیت سرامیک نیست واقعااا

حتی سطحش بعد از یک مدت صیغل بودن خودش رو از دست میده باید بری پالایش

لمینیت یک قطعه سرامیکی هست که می‌چسبانند روی دندان 

ولی کامپوزیت مثل یک خمیر هست که روی دندون سفت میشه

لمینیت سرامیکی هست و اصلا اینطوری نیستکامپوزیت سرامیک نیست واقعاااحتی سطحش بعد از یک مدت صیغل بودن خ ...

خوبه پس

ممنون

بو نمیگیره خواهر جان من از روز اول یه طعم ترش مانند نه اینکه ترش باشه ولی حس میکردم توی دهنم باید مر ...

جای ارزون بو میگیره چون خوب نخوابیده روی دندون و زود ریزش میکنه لا به لاش بو میگیره

بماند که الان اکثرا مسواک نمیزنن بهشون بگی نخ دندون تعجب میکنن! 

شوهرتون چند سال پیش کامپوزیت کرد و از کجا فهمید دندوناش پوسیده شدن از زیر علائمش چی بود

سه سال پیش لب پر شد و شکست و الان همه‌ دندوناش درد میکنه همه اون دندونایی که کامپوزیت کرده بود بخای نخای یکم دندون تراش میخوره الانم اومدیم بریم دندون پزشکی که تعطیل همه جا بعد ۱۳ ام بریم 

ببین حتی یدونه خراب هم نداشت اصلاااا فقط واسه زیبایی بیشتر رفت الان همههه از دم از زیر خراب شدن و درد میکنه دوتا فک هم انجام داده