یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من بخاطر سیگار دندون جلوم رنگ گرفته زرد تیره شده پوسیدگی نه هااا حالا نمیدونم بلیچینگ کنم یا کامپوزیت شوهرم چندسال پیش کامپوزیت کرد همههه دندوناش از زیر پوسیده شدن بو نمیده ولی همشون خراب شدن از زیر منم میترسم انجام بدم
شوهرتون چند سال پیش کامپوزیت کرد و از کجا فهمید دندوناش پوسیده شدن از زیر علائمش چی بود
سه سال پیش لب پر شد و شکست و الان همه دندوناش درد میکنه همه اون دندونایی که کامپوزیت کرده بود بخای نخای یکم دندون تراش میخوره الانم اومدیم بریم دندون پزشکی که تعطیل همه جا بعد ۱۳ ام بریم
ببین حتی یدونه خراب هم نداشت اصلاااا فقط واسه زیبایی بیشتر رفت الان همههه از دم از زیر خراب شدن و درد میکنه دوتا فک هم انجام داده