2777
2789
عنوان

چند گرم طلا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2761 بازدید | 145 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم خودت نمیدونی النگو ها و مدال چند گرمه؟

یه جفتش رو وقتی دوساله بود 1400 خریدم براش اصلا یادم نیست

وای یه جفت و الان خریدم 20 تومن فکر کنم حدود 5 یا 6 گرم باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
نخر .منم ترس داشتم ماشین خریدم همچنان ترس تو تنم هست. میخوام رانندگی کنم کلی عذاب میکشم‌ . طلا بهتره ...

عاست میکنی هی تند تند سوار شو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
نخر .منم ترس داشتم ماشین خریدم همچنان ترس تو تنم هست. میخوام رانندگی کنم کلی عذاب میکشم‌ . طلا بهتره ...

نمیدونم والا میگه بخریم تو رانندگی کنی حالت بهتر میشه حداقل دلت گرفت راحت میتونی اینطرف اونطرف بری

ان شاءالله بیشتر بشه عزیزم ❤️

ممنون از دعای خوبن مهربونم ♥️ 🌹 انشالله 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
نه .بابا من حمال طلام.کارم طلاسازی واس خودم ک نیست.بعدشم اگ پلاک ب اسم و طرح خودتون خواستین بگین

شوخی کردم داداش حمال طلا چیه زشته 

کارگاه طلاسازیه جایی که کار میکنی ؟؟؟؟؟؟