2777
2789

من وقتی بعضی از شبا از شدت گریه نفسم بالا نمیومد و حتی کسی و نداشتم که باهاش حرف بزنم تازه فهمیدم چقد تنهام.

وقتی حالم خیلی بد میبود فقط خواستم با کسی حرف بزنم و به رفیقم پیام دادم و وقتی دیدم همون لحظه آنلاینه و نه چند دقیقه چند ساعت و حتی حاضر نیست چت منو سین بزنه فهمیدم خودم و خودم

اگه کسی و دارین که توو سخت ترین شرایط بهش پناه ببرین و بهتون امنیت میده قدرشو بدونید....

༺🖤༻

حدودا تو ۱۰ سالگیم فهمیدم 😂😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توبدترین شرایط تنهابودم حتی همسرمم کنارم نبود هیچوقت ن خانوادم ن همسرم نبودن الانم ک دارم جدامیشم باز تنهام باهزارفکروخیال

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

هیچ وقت

چون هیچ وقت خودم تنها نبودم وگرنه نابود میشدم

من فقط فهمیدم تو زمین خبری نیست، بهش وابسته نباشم

نگاهم به آسمون باشه

خدا رو دارم امام حسین(ع) و‌ دارم، هیچ وقت تنها نیستم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

واقعا کسیو داشتن برای دردودل نعمته! من چندین ساله  تنهای تنهام هیچکس نبوده که خودمو خالی کنم پیشش! حتی حس میکنم خدا ازم چندشش میشه و منو به حال خودم رها کرده! حس خیلی مضخرفیه اینکه تو خودت بریزی و دریغ از یه قطره اشک 😣 چندساله ارزوم شده سه دل سیر به حال خودم گریه کنم ! از تنهاایی و انزوا دارم خفه میشم حس میکنم اگر روزی بمیرم کسی نفهمه!

من دارم ولی بهشون رجوع نمیکنم

اونا میان درد و دل میکنن ولی من اصلا

فقط حفظ ظاهر

حفظ ظاهر

هرکی از بیرون میبینه میگه این چقدر کامل و خوشبخته

نمیگم بدبختما ولی راه درازی دارم برای خوشبختی کامل

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

پریشب فهمیدم وقتی از شدت درد و تب و لرز به خودم تا صبح پیچیدم و صبح تنهایی با همون حالم رفتم بیمارست ...

دقیقا عین من وذیشب تو تب سوختم حتی مادرم همدم من نبود همش میگفت دختر دوست ندارم نمیخامت کاش، بمیری 

واقعا کسیو داشتن برای دردودل نعمته! من چندین ساله تنهای تنهام هیچکس نبوده که خودمو خالی کنم پیشش! ح ...

منم همینطورم با این تفاوت که دلم میگیره میزنم زیر گریه..من دلم قبلا خوش بود که حداقل هیچکی نباشه رفیقم هست ولی وقتی دیدم بود و نبود من براش فرقی نداره فهمیدم که هیچکسو ندارم

༺🖤༻
دقیقا عین من وذیشب تو تب سوختم حتی مادرم همدم من نبود همش میگفت دختر دوست ندارم نمیخامت کاش، بمیری

خدا نکنه انشاالله سالم و سرزنده باشی مادرا بچه هاشونو دوست دارن شاید تو عصبانیت بیان کرده به دلت نگیری عزیزم هر کسی سزاوار شاد زیستن هست و تو هم شایسته بهترینهایی پس بیخیال فقط به خوبیها فکر کن

منم همینطورم با این تفاوت که دلم میگیره میزنم زیر گریه..من دلم قبلا خوش بود که حداقل هیچکی نباشه رفی ...

همینکه گریه میگنی خیلی خوبه تخلیه میشی! من همش جمع میشه تو گلوم نفس تنگی میگیرم خیلی دوست دارم گریه کنم اما نمیشه! بنظر من رفیق دشمنیه که هنوز خودشو رو نکرده. رفیق واقعی پدر مادرن البته اگر صلاح فرزندشونو بخوان