2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل غیر قابل حل وجود نداره! 

یا حل به صورت عملی حل میشه

یا اگر حل نشه مشکل رو اشتباه متوجه شدیم و مشکل اصلی درون خودمونه که باید تغییر کنه تا مشکل حل بشه ! 

به طور مثال طرف قد کوتاه یا بلند داره اذیتش می‌کنه و شده مشکل ! 

این حل نمیشه چون مشکل درون مغز این ادمه که باید ریشه یابی بشه و حل بشه ! 

که اینم ذهنیت درست میخواد 

همین موردی که مثال زدم تو چاقی و لاغری هم صدق می‌کنه و در موردشون یه تاپیک با عنوان ( معیار زیبایی ) زدم ! 

اینا در حد مثال بودن

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید
ولی مشکل داریم تا مشکل.بعضی مشکلات باعث میشن به ادامه دادن شک کنی

به درون خودمون باید نگاه کنیم عزیزم

من اگه جا بزنم، درون خودمو نگاه میکنم تا ببینم چرا کم آوردم

چرا ضعیف شدم

و اون ضعف و باید برطرف کنم

فرق آدمی که خدا تو زندگیش هست با کسی که خدا رو نمیشناسه تو همینه، اونی که واقعا خدا تو زندگیشه تو مشکلات رشد میکنه‌و فرونمیپاشه

دیدین اونایی که خدارو باور دارن چقدر آرومن حتی تو دل مشکلات

غصشون میشه ها، اما از هم نمیپاشن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
مشکل غیر قابل حل وجود نداره! یا حل به صورت عملی حل میشهیا اگر حل نشه مشکل رو اشتباه متوجه شدیم و مشک ...

چقدر آقایون تو این سایت شعار میدن! الان مثلا کسی که کوتاه قامته یعنی مشکلی نداره؟ آدم معلول مشکل نداره؟ آدمی که هیچوقت نتونه بچه دار بشه حق افسردگی هم نداره؟ اگه میخوای بگی اینا خواست خداست و باید کنار اومد و از این حرفا اصلا جواب نده 

خیانت های بی پایان و پی در پی همسرم

حرز امام جواد علیه السلام بزار همراهش 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

چقدر آقایون تو این سایت شعار میدن! الان مثلا کسی که کوتاه قامته یعنی مشکلی نداره؟ آدم معلول مشکل ندا ...

شعار ؟ 😂

همین مثالی که زدی ! 

آدم معلول ! 

آدم های معلولی که واقعیت رو پذیرفتن و خودشون رو نباختن و اجازه ندادن معلولیت بشه محدودیت رو تو دنیای واقعی کم دیدی ؟ 

میخوای هزاران اسم نام ببرم  که انسان های بزرگی شدن و تو دنیا مطرح هستند؟ 

از نیک وی آچیچ دیگه بدتر داریم ؟ 

که نه دست داره نه پا! 

کایل مینارد با همین شرایط سخره نوردی می‌کنه 

استیون  هاوکینگ هم که اسمش مطمئنم به گوشت خورده! 

این آدم ها دلیل خیلی بزرگ تری برای بدبخت نشون دادن خودشون داشتن که هر روز حالشون بد باشه و از زندگی کردن خسته و برن سر چهارراه امام خمینی گدایی کنند تو بهترین حالت ! 

ولی ناامید نبودن و تلاش کردن ! 

پس زندگی شعار نیست 

همه چی تو مغز توئه

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید
انشاالله خدا شفا بده

فداتشم انشالله حاجت روایی شما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂