بچه ها و تصویب شده میخواند حذف کنند از دهک هشتو تا ده ما دهک 6بودیم الان 9شده بدون هیچ تقیری در زندگی اجاره نشین هستم یه جک شوهرم بنامش بود که چند ماه پیش فروخته
یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده میگویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به چیزی به نام بودن نیست من دوستم متور و ماشین تیبا دارنخونه هم دارن به نامشونولی یارانه 400 میگیرنی ...
اره واقعا پس رو چی حساب میکنن احمقا دقیقا ماهم خالم ۲ تا خونه و ویلا داره با ماشین خارجی
خب قطعا کسی ک مستاجره و ماشین نداره هزینه های زندگیش بیشتره تااونا ک
فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده میگویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
وای نه😬 بالاخره ما یارانه رو نیاز داریم حالا کالابرگ بخوره تو سرشون
خب همه نیاز دارن از شما نیازمندتر هست ولی خیلیام ب ناحق حذف شدن معلوم نیست احمقا بر چ اساسه
فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اره واقعا پس رو چی حساب میکنن احمقا دقیقا ماهم خالم ۲ تا خونه و ویلا داره با ماشین خارجیخب قطعا کسی ...
ماهم نه خونه داریم نه ماشین
دهک چهار هستیم
دوستم همه چی داره دهک 2یا3هست
گردش حساب همسرشم بالاست خیلی