2777
2789
عنوان

دلایلی که باعث بهم خوردن عقد میشود

192 بازدید | 12 پست

میشه شما بفرمایید به چه دلایلی نمیشه با طرف مقابل زندگی کرد؟

مثلا اعتیاد

یا دروغ گویی یا..

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هم کفو نبودن تو خیلی چیزا اقتصادی اجتماعی سبک زندگی مذهبی ومزاجی...

وفاداری نبودن دوقطبی بودن خساست مردا دنبال کسب درآمد نبودن یعنی تنبل باشه طرف 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

دخالت های بیش از حد خانواده و گوش به فرمان بودن خانواده 

بی مسئولیتی مرد 

رفیق بازی 

اعتیاد 

خیانت 

مشکلات جنسی 

کلا اگر از لحاظ اعتقادی و فرهنگی در لول هم نباشن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

سلام دوست خوبم! 💖

به هم خوردن عقد و ازدواج می‌تونه به دلایل مختلفی اتفاق بیفته. اینجا چندتا از مهم‌ترین مشکلات رو برات میگم:

1. عدم تفاهم: وقتی دو نفر نتونن در مورد مسائل مهم زندگی با هم کنار بیان، ممکنه به مشکل بخورن.

2. عدم صداقت: دروغ و عدم صداقت می‌تونه اعتماد رو از بین ببره و رابطه رو دچار بحران کنه.

3. اختلافات مالی: مسائل مالی و نحوه مدیریت پول می‌تونه یکی از دلایل جدی اختلافات باشه.

4. توقعات غیرواقعی: گاهی افراد از هم انتظار دارن که به تمام نیازهاشون پاسخ بدن و این می‌تونه فشار زیادی به رابطه وارد کنه.

5. عدم حمایت عاطفی: وقتی یکی از طرفین احساس کنه که پارتنرش ازش حمایت نمی‌کنه، ممکنه احساس تنهایی کنه.

6. مشکلات خانوادگی: دخالت خانواده‌ها و فشارهای اجتماعی می‌تونه به رابطه آسیب بزنه.

7. عدم ارتباط موثر: اگر نتونید احساسات و نیازهای خودتون رو با هم به اشتراک بگذارید، ممکنه سوءتفاهم‌ها به وجود بیاد.

8. تغییرات شخصیتی: تغییرات در شخصیت یا رفتار یکی از طرفین می‌تونه رابطه رو تحت تأثیر قرار بده.

9. مسائل جنسی: عدم رضایت جنسی یا مشکلات در این زمینه هم می‌تونه به جدایی منجر بشه.

10. عدم تعهد: اگر یکی از طرفین نتونه یا نخواهد به رابطه متعهد بمونه، ممکنه مشکلاتی پیش بیاد.

امیدوارم این نکات کمکت کنه! اگر سوال دیگه‌ای داری، حتما بپرس! 🌈✨

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

اگر یه سری مشکلات باشه مثل مشکلات حاد جسمی‌ و روانی و گفته نشه....

کلا پنهان کاری

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

سلام دوست خوبم! 💖به هم خوردن عقد و ازدواج می‌تونه به دلایل مختلفی اتفاق بیفته. اینجا چندتا از مهم‌ت ...

مرررسی..🍬✨

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
مرررسی..🍬✨

خواهش میکنم عزیزم 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید