2777
2789
پس شما شاید از جاهای خاص میخریوگرنه تهران حداقل از اصفهان خیلی ارزون تره

تهران از اصفهان ارزون تره؟ جک جدیده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
مازندرن اومدی به من زنگ بزنم باهام میریم خرید بهترین جنس لباس میخریم در همین قیمت ها من مانتو عیدم گ ...

حله😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ک ازون سوتنیا نمیگیرن خودم گرفتم جنسش بد نیست ساتن خیلی قشنگه دوتا گرفتم ۴۰۰دونه ای دویست تازه ا ...

ساتن ستمه بخدا

جوش میزنه آدم

توش عرق میگنه

بیشتر ببینید

بین ۵۰۰ تا ۲ تومن بسته به برندش

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
خداوکیلی سوتین زیر ۴۰۰ داریم؟ سوتین خوب پنبه ای که رد نندازه رو پوست

اره واقعا من یه 250تومنی خریدم زود خراب شد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تهران از اصفهان ارزون تره؟ جک جدیده؟

😐😐😐😐تو توی کدوم تهران زندگی میکنی؟ یه سر به ولیعصر بزن جنسا مفته مفت

مانتویی که اصفهان میداد 1500 رو تهران گرفتم 700 دقیقا همون مدل مانتورو

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

خود این کار زیر صدتومن پاشون آب خورده .

هر چی برند تر سود بیشتر .

بیشتر برندها چند سنت بیشتر پای خودشون اب نمیخوره چند ده دلار میفروشنش به برند پوش ها .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

😐😐😐😐تو توی کدوم تهران زندگی میکنی؟ یه سر به ولیعصر بزن جنسا مفته مفتمانتویی که اصفهان میداد 1500 ...

اولا تولیدی با تولیدی فرق داره

تو اصفهان اون مغازه گوش بر بوده

اینکه بگی اصفهان گرون تر از تهرانه هم تعمیم به کل هست هم عملا جمله غلطیه 

بیشتر ببینید