2777
2789
ببخشیدا عزیزم ساده بازی در نیار رهاش کن ولش مهم نباشه برات بخادت بازم میاد

اره تو نخشم خیلی تو نخشم چون دوسش دارم 

ولی دلیل نمیشه زندگی نکنم 

دلیل نمیشه بخوام برگرده 

اره خیلی آدم حسابش کردم ک رفت وگرنه سه سال التماسم کرد بیاد تو زندگیم 

ی سال رل زدیم آخرش رفت

من موقه کات بیشتر شنونده بودم و حرفی نزدم و حرفام عقده شده تو گلوم تو ذهنم با خوپم حرف میزنم 

دوس دارم حرفامو بزنم. ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود نیمکت ذخیره باشی یا روی نیمکت نشسته باشی تا در صورت ضرورت ازت استفاده بشه؟

ن نمیخوام سو استفاده بشه 

من فقطططططططططططط میخوام حرفایی ک تو گلوم عقده شده رو بزنم 

در این صورت فقط راحت میشم همین

بله آدما بی جنبه ن خیلی بی جنبه

مردها اینقد عمیق و پیچیده نیستن یا کسی رو دوست دارن که تا بدستش نیارن راحت نمیشن (اون دختر یا زن میتونه پکیج بداخلاق ترین زشت ترین و بی ریخت ترین ها باشه که اصلا برای مرد ها مهم نیست)یا از کنار بهترین دختر و زیباترین و خوش اخلاق ترینش رد بشن و نگاهشم نکنن چون دوستش ندارن همین

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
اره تو نخشم خیلی تو نخشم چون دوسش دارم ولی دلیل نمیشه زندگی نکنم دلیل نمیشه بخوام برگرده اره خیلی آد ...

لطاقت حرف زدن هم نداره ولش بابا 

پسرا سر و ته شون رو بزنی همونن 

ت نخش نباش بکش بیرون فعلا ازش بخاد اگر بیاد اگر اومد حرفات بزن بهش بعدا 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید
مردها اینقد عمیق و پیچیده نیستن یا کسی رو دوست دارن که تا بدستش نیارن راحت نمیشن (اون دختر یا زن میت ...

من برام عجیب بود پسری ک سه سال دنبالم بود و گل میفرستاد هر حا میرفتم دنبالم میومد تا بلخره قبولش کردم وقتی ی س ال رل زدیم رفت

اره من خیلی شرایطم بد بود و بداخلاق بودم ولی فقط تخت تاثیر شرایطم بود همین…

وقتی شرایطم اوکی شد و مشکلاتم حل شد اون دیگ نخواست 

نههه اصلا کی گفتهه

حالا چه ربطی داره مهمه مگه  یا داشته یا نداشته مهم اینه که این آدم سمی از زندگیش بره 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
نههه اصلا کی گفتهه

خودم نمی دوستم برام سوال بود رل زدن یعنی چه؟ 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
حالا چه ربطی داره مهمه مگه یا داشته یا نداشته مهم اینه که این آدم سمی از زندگیش بره

الان من مگه چیزی گفتم!!!! الله اکبر داشتم جواب سوال اون خانم میدادم :/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍