2777
2789
اتفاقا کاملا مشخصه خیلی تو نخشی هنوز ک برات مهمه ! اگر بخواد ارتباط بگیره خودش میاد سراغت اگر پیام ن ...

اره تو نخشم خیلی تو نخشم چون دوسش دارم 

ولی دلیل نمیشه زندگی نکنم 

دلیل نمیشه بخوام برگرده 

اره خیلی آدم حسابش کردم ک رفت وگرنه سه سال التماسم کرد بیاد تو زندگیم 

ی سال رل زدیم آخرش رفت

من موقه کات بیشتر شنونده بودم و حرفی نزدم و حرفام عقده شده تو گلوم تو ذهنم با خوپم حرف میزنم 

دوس دارم حرفامو بزنم. ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفای توی دلت هیچ اهمیتی برا اون نداره ، بی تفاوت باش

دقیقا

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
قطعا خیلی دوسش دارم سه سال دنبالم بود ک بیاد توی زندگیم ی سالم رل زدیمموقع کات من چیزی نکفتم و شنوند ...

می بینی... میاد به پات میفته...فقط صبوری کن... خودت رو ارتقا بده .. باید تبدیل بشی به بزرگترین آرزوش

اره تو نخشم خیلی تو نخشم چون دوسش دارم ولی دلیل نمیشه زندگی نکنم دلیل نمیشه بخوام برگرده اره خیلی آد ...

مگه فیلم سینماییه با حرفاتون تحت تاثیر قرار بگیره بره در موردشون فکر کنه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
اره تو نخشم خیلی تو نخشم چون دوسش دارم ولی دلیل نمیشه زندگی نکنم دلیل نمیشه بخوام برگرده اره خیلی آد ...

اگر پیام داد حرفاتو بزن اینبار شنونده نباش 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
می بینی... میاد به پات میفته...فقط صبوری کن... خودت رو ارتقا بده .. باید تبدیل بشی به بزرگترین آرزوش

خیلی دارم روی خودم کار میکنم و این اتفاق میوفته ک آرزوش باشه ک بخواد یا من باشه 

ولی از ی طرف دیک دارم دیوونه میشم💔🥲

من دوس دارم برگرده

ببخشیدا عزیزم ساده بازی در نیار 

رهاش کن ولش مهم نباشه برات 

بخادت بازم میاد

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید
خیلی دارم روی خودم کار میکنم و این اتفاق میوفته ک آرزوش باشه ک بخواد یا من باشه ولی از ی طرف دیک دار ...

بشین فکر کن خودت کجارو اشتباه رفتی ک پسری ک اینقد دنبالت بود حالا اینجوری داره تحقیرت میکنه کات و بلاک و انبلاک .. با بعدی ها این اشتباه هارو نکن دیگ 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید