2777
2789

سلام من خاله استارترم نی نی سایت ندارم تازه عقد کردم همش احساس میکنم اشتباه کردم و لیاقتم بیشتر از همسرم بوده آدم بدی نیستم و بااین فکرت عذاب وجدان میگیرم بخدا. اما دست خودم نیست همش در حال مقایسه هستم از لحاظ مالی  وگرنه از لحاظ اخلاق و وفاداری خیلی اوکیه

شوهر ندارم ولی اره هر ثانیه و هر لحظه 

لیاقت من خیلی بیشتر هست

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب با این فکرا آرامشو از خودت گرفتی و زندگی رو زهر خودت کردی

یا این افکارتو کنترل کن

یا جدا شو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب با این فکرا آرامشو از خودت گرفتی و زندگی رو زهر خودت کردییا این افکارتو کنترل کنیا جدا شو

نمیتونم تصمیم بگیرم واقعا 😭😭 دوستام و فامیلا همه زندگیشون اوکیه میترسم منو مسخره کنن

چیزی که من تجربه کردم اینکه همسر کی باشه و کلا چه ادمایی بیان تو زندگیمون از قبل مقدر شده

خیلی حالم بده متاسفانه ایده آل گرام اما زندگی واقعی همیشه با ایده آل ها فرق داره

۳۴

متاسفانه ما زنا که حق انتخاب نداریم به خاطر اون نمیتونم بگم حق داری...من ۲۵سالگی ازدواج کردم...ولی از بیست سالگی که خواستگار داشتم تا ۲۵ متوجه شدم از این بهتر نخواهد اومد...اونایی هم که من مناسب خودم میدونم اونا منو مناسب خودشون نمیدونن....بنابراین به عنوان زن باید بین کسایی که مارو انتخاب کردن انتخاب انجام بدیم نه بین تمام مردای اطرافمون

نمیتونم تصمیم بگیرم واقعا 😭😭 دوستام و فامیلا همه زندگیشون اوکیه میترسم منو مسخره کنن

پشت شوهرت باش نذار مسخره کنن شما هم از باطن زندگی اونا خبر نداری فقط ظاهرشون رو دیدی

مامی کیا ی سابق هستم