یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
آره رشته ای ها بیشتر برکت میکنه . اون صدفی ریز ها اصلا زوری اندازه 3 نفر بشه انگاری البته 500 گرمیش
صدفیا من ۵۰۰گرمشو تکی میخورم انگار هیچی نخوردی
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️
من تو برنامه زدم با سویا زد ۷۵۰ ولی خودمم فک میکنم بیشتر از اینا باشه
رفتم روی بسته ماکارونی رو خوندم . نوشته این بسته حاوی 9 سهم هست و هر سهم 200 کالری یعنی کل بسته اش میشه 1800 کالری . کالری رب و روغن و ... هم چون مقدار مصرفیشو قاشقی یادمه ، جمع زدم باهاش . من در سه وعده این ماکارونی را خوردم طی 24 ساعت 😑 در کل 3000 کالری مصرف کردم واسش