2777
2789
خرما با غذا بخورماکارونی خمیر صنعتیه، فقط شکم پرکنه

واقعا هم بدنم را اون جور که باید نمیگیره . هرچی میخورم . مثلا دو لقمه آبگوشت بخورم بدنم را میگیره یا ساندویچ فلافل

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه تغییری نکردم . ماکارونی ارزش غذایی خاصی نداره . همش خمیره.

یعنی یه بسته پونصد گرمی ماکارونی را وقتی بپزیم اونم‌با سویا و رب و 7 قاشق روغن . جمع کل میشه 700 کالری ؟ فکر نکنماااا . بیشتر از این حرفا باید باشه گمونم . تازه ماکارونی وقتی میپزه آب می‌کشه به خودش بزرگ تر میشه وزنش دیگه پونصد گرم نمی مونه

500 گرمی واسه سه نفر کافیه. تو. خونه ما

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

الان تا همه ثابت نکنن کم خوردی ول نمیکنن😂

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
اگه با گوشت درست بشه فک نکنم . چون من تو کافه باشگاه می بینم به عنوان غذای بعد باشگاه می خورن

بعد تمرین به این دلیل میخورن که ارزون ترین غذای پروتئینیه و برای رشد عضلات کمک کننده‌اس ، اونم بخاطر سویاش

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید

نوش

امضام

من حس ششم نیستم ولی یه جورایی آینده رو میبینم هرکی سوالی داشت درخواست بده فقط بدون هیچ هزینه‌ای هزینه‌اش فقط ابنه دعا کنه برام🤍 خوشگلا من رنگ لباس و شخصیت و ویژگی نمیتونم ببینم

بیشتر ببینید
بعد تمرین به این دلیل میخورن که ارزون ترین غذای پروتئینیه و برای رشد عضلات کمک کننده‌اس ، اونم بخاطر ...

خب وقتی پروتئینذو کربوهیدرات داره یعنی وعده غذایی کامله دیگه پس بد نی

خب وقتی پروتئینذو کربوهیدرات داره یعنی وعده غذایی کامله دیگه پس بد نی

برای یه فرد ورزشکار خوبه ، اونم برای وعده بعد تمرین

برای فرد عادی اصلا غذای مناسبی نیست ، سم خالصه

بیشتر ببینید