2777
2789
عنوان

مهمونای رو اعصاب و رفتار دیشب من

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 42 پست
از دسته فامیلای خاله عمه دایی عمو اینا

کاری میکنن پیش شوهرتم سرافکنده بشی بی فرهنگی اوج میزنه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

تو این گرونی مهمون بیشعور و مفت خور عذاب‌الهی هستمردم دیگه حال و حوصله خودشونم ندارن چه برسه به مهمو ...

تقصیر شوهرم بود من قبلش بهش گفتم کارتتو بده من خودم حساب شده هزینه میکنم باورت نمیشه چقدر ریختو پاش کرد یخچال  اونجا جانداشت...وسایل کامل صبحانه گذاشته بود یک عالم نوشیدنی  هرشب هرشب کباب ...شوهرم میگفت میدونم سواستفاده گرن  اما  درهرصورت سرسفرم نشستن   حرمتشون واجبه برام  کلا خودشو خانوادش اینشکلی ان رسومشون   ....فامیلای نفهم من بودن  که  ابرومو بردن  هرچند که شوهرم هیچی نمیگه هیچوقت وبراشم مهم نیست  اما برا من مهمه  دیگه یخچال اونجارو خالی میکنم بیان خودشون هزینه کنن  نمیرم  میدونم  شوهرم میگه کارت زشته ولی بهش میگم  ناراحتی تنها برو پذیرایی کن  قطعا بی من نمیره و خلاص میشم

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاری میکنن پیش شوهرتم سرافکنده بشی بی فرهنگی اوج میزنه

شرفمو بردن مفت خورا شوهرم گفت میشناسمشون اما حرمت مهمون برام واجبه یسالم باشن  رسم خانوادگیشونع

برای چی کلیدو بدی بهشون؟ ول کن بابا بپیچونشون دوبار بگی نه سومین بار بهشون برمیخوره دیگه نمیگن

یخچال اونجا روشب خالی میکنم  کلید مشکلی نیست میدو بهشون  بس که خسیسن  قطعا یروزم  اونجا دووم نمیارن  سر خرج کردن  دعواشون میشه و میرن به درک  میشنناسمشون  گدان گدا

شرفمو بردن مفت خورا شوهرم گفت میشناسمشون اما حرمت مهمون برام واجبه یسالم باشن رسم خانوادگیشونع

قدرشو بدون 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

قدرشو بدون

قدرشو میدونم  ودیگه نمیزارم  ازش سواستفاده شه....دیشب حرفای زنه  درباره پس اندازو  جم کردن  دیوونم کرد چه پزی  میداد و ازخودش تعریف میکرد  منو مصمم کرد دیگه تموم کنم  خودشم فهمید   دیگه نتونس جمش کنه

تقصیر شوهرم بود من قبلش بهش گفتم کارتتو بده من خودم حساب شده هزینه میکنم باورت نمیشه چقدر ریختو پاش ...

شوهرت میخواسته جلو فامیلات سنگ تموم بزاره که دیگه از شانش مفت خور بودن

من خودمم خیلی حرص میخورم اینجور مواقع حس میکنم دارن ازم سواستفاده میکنن 

خدایا شکرت💚
قدرشو میدونم ودیگه نمیزارم ازش سواستفاده شه....دیشب حرفای زنه درباره پس اندازو جم کردن دیوونم ک ...

کار خوبی میکنی

ن خیر کلیدو بگیر ازشون

نگو مهم نیس

یاد میگیرن میان کثیف میکنن خونتونو و باغتونو خراب میکنن

بگیر بگو اقوام شوهرم میخان بیان

دیگ هم کلید نده

هروقت گفتن بگو مهمون دیگه ای داریم شرمنده

یا اقامون راضی نیس و این حرفا

قطع ارتباط کن با این قوم عجوج مجوجت 

چ کاریه ااخه

من ک ن با عمه هام ارتباط دارم ن کس دیگ 

وقنی تو سختیا بدردم نمیخورن 

براچی باید رفتو. امد داشته باشم؟! 

شمام ک میگی مفت خورن اونا

پس بلاک از همه جا تمام

چند بار ک زنگیدن ج ندی، محل ندی، نه بگی دیگ نمیان طرفت خلاص میشی

2_1_9_6_5_1_0    این کد رو از چپ به راست می خونید، 30 بار در حین خوندن به هدف و خواستتون فکر میکنید ینی به مزاحم مورد نظر😁  حالا یا مهمون ناخونده، یا دشمن یا ادم زبون تیز و.... اگ اعتقاد نداشته باشید عمل نمیکنه برای منم دعا کنید، 😁👍🙏

ن خیر کلیدو بگیر ازشوننگو مهم نیسیاد میگیرن میان کثیف میکنن خونتونو و باغتونو خراب میکننبگیر بگو اقو ...

راس میگی والا  شلخته وکثیفم هستن ...همین الانم  اونجا روگندبرداشته بااینکه  قبلش برق میزد  منم عمدا تمیزنکردم  ؛ اونجا دووم  نمیارن   چون  سر هزینه  باهم  دعواشون میشه   دیگه مهم نیست بزار کثیف کنن  پایان تعطیلات  یکیو میارم تمیز کنه ؛ اگه من نرم وخودشون  تنها بمونن میفهمن  من دیگه سرویس نمیدم ومیرن   اما اگه  بهانه بیارم که مهمون دارم  باز دفعه دیگع میان ؛ اگه تنهاییو تجربع کنن دیگه نمیان میشناسمشون  ...هیچکس باورش نمیشه انگار سم خالص به رگام تزریق کردن  عید امسال  ازدست اینا