2777
2789
عنوان

مهمونای رو اعصاب و رفتار دیشب من

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 42 پست

بعدش یواش به‌شوهرم گفت فردا خونه بابات اینجا دعوتن ( این مهمونا فامیل خودمن)   خانواده شوهر بیچارم  سالی یبارم مزاحکم ما نمیشن 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

توعم جوابشو میدادی

میگفتی ماهم خیلی برای پولامون برنامه ریزی داریم اما مهمون برامون عزیزه البته شما بعد این همه مدت دیگه صاحبخونه شدیداااا ولی خب بلاخره مهمون حبیب خداست 

اینکه میگن مال و انوال شعور نمیاره هم درسته واقعا😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعدش یواش به‌شوهرم گفت فردا خونه بابات اینجا دعوتن ( این مهمونا فامیل خودمن) خانواده شوهر بیچارم ...

دم رفتن بهشون گفتم  ببخشید  ما فردا  مهمون  داریم   دیگه شرمنده نمیتونیم فردا اینجا باهم باشیم ....امروزم خونه پدرشوهرم میان برا شام....

بعدم  میخام  دیگع نرم خونه باغ  اگع  اومدن  ودیدن نیستیم   کلیدو براشون میفرستم  و تمام....خستم کردن  ادم به این بیشعوری ندیدم  تقصیر شوهرمه

همینا رو بری خونشون از بس هیچی نمی خورن شکمشون به کمرشون چسبیده، اسی دیگه براشون تدارک مفصل نبینید، ...

بقدری بدذاته  و خودشو خوب نشون میده

چه نسبتی باهات داره؟ 

چقدر پرووو

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

دم رفتن بهشون گفتم ببخشید ما فردا مهمون داریم دیگه شرمنده نمیتونیم فردا اینجا باهم باشیم ....ا ...

برای چی کلیدو بدی بهشون؟ 

ول کن بابا بپیچونشون دوبار بگی نه سومین بار بهشون برمیخوره دیگه نمیگن

توعم جوابشو میدادیمیگفتی ماهم خیلی برای پولامون برنامه ریزی داریم اما مهمون برامون عزیزه البته شما ب ...

کاش اینومیگفتم کاش

چقدر بیشعورن مهمون یه روز دو روز ،چه خبرهفردا بهشون املت بده ببینه اقتصادی بودن یعنی چی

دیگه فردایی درکارنیست  دیگه من نمیرم خونه بااغ به بهانع خونه باغ دیوانمون کردن  خونه اصلیم زیاد نمیان چون مامانم نمیزاره  بخاطر اینکه من اذیت نشم میبرتشون خونه خودش  اما قرارشون این بود کل تعطیلات بیان خونع باغ بدون ریالی هزینه

دم رفتن بهشون گفتم ببخشید ما فردا مهمون داریم دیگه شرمنده نمیتونیم فردا اینجا باهم باشیم ....ا ...

تو این گرونی مهمون بیشعور و مفت خور عذاب‌الهی هست

مردم دیگه حال و حوصله خودشونم ندارن چه برسه به مهمون

استارتر با آدم اینشکلی باید مثل خودش رفتار کنی

چرا بخوای بهش کلید بدی؟

جلو آدم مفت خور چه کباب بره بزاری و چه نون خشک بازم پشتت حرف در میاره پس بگو اقوام همسرم میخوان بیان چند روز باغمون و دیگه نمیتونم بهتون کلید بدم

خدایا شکرت💚