2777
2789
عنوان

به خاطر اینکه معاینه نشم چند ساله دارم درد رو تحمل میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 59 پست

گفتی خو ار ضایی نداشتی مگه با معاینه تشخیص داده میشه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون که صد در صد😂 بذار ببینم اصلا زنده میمونم تا اون موقع با این وضع که حتی برای یه نگاه حاضر نیستم ...

ببین منم همین بودم حتی جلو شوهرم‌ضعف میکردم غذادنمیخوردم‌چه برسه اونجامو ببینه 

قبل بارداری که چکاب برام نوشتن  سنو واژینال دادم اصلا هم نمیدونستم‌ سنو واژینال یعنی دستگاه رو‌میکنن تو تنت 🤣

فقط خدا رحم کرد روز قبلش شیو کرده بودم و‌‌گندنزدم به همچی ،وقتی رفتم نوبتم شد دکتره مرد بود ،یهو‌منشیش رو‌صدا زد گفت بیا ،منشی گفت شلوارتو‌دربیار عین غارنشینان نمیدونستم چرا قلبم اونقد تندمیزد ک صداشو میشنیدم ،یساعت طولش دادم تا شلوارمو‌در بیارم دکتره عصبی شد گفت زودباش وگرنه برات انجام نمیدم ،،دختره دستگاه رو کرد تو تنم ،و یه پارچه روم انداخت ،دکتره که مرد بود ،از زیر پارچه دستگاه رو تو تنم میچرخوند ،منم اونجا مرده بودم‌ فقط زل زده بودم به سقف و میلرزیدم 🤣

تموم ک شد اومدم بیرون همه نگام میکردم میخندیدن ،یه خانمه گفت لباستو درست کن ،دیدم پایین کتم زیره شلوارمه‌،دکمه‌شلوارمم بازه 😂😂از ناراحتی و استرس لباسمم درست نکرده بودم‌

بعدشم ک باردارشدم تا ارنج میکردن داخل  و معاینه 

وقت زایمانم عین مرغ منجمد همین پوزیشن 😂😂😂اونجا دیگه درد داری ابرو و‌اینا برات مهم نیس

گفتی خو ار ضایی نداشتی مگه با معاینه تشخیص داده میشه

دقیق متوجه سوالت نشدم 

اشاره کردم خودارضایی نداشتم چون می‌تونه باعث عفونت بشه حتی اگه بکارت از بین نرفته باشه  

خواستم بقیه راجع به این موضوع حدس نزنن چون علت مشکلم رعایت نکردن بهداشت و خودارضایی نیست

ببین منم همین بودم حتی جلو شوهرم‌ضعف میکردم غذادنمیخوردم‌چه برسه اونجامو ببینه قبل بارداری که چکاب ب ...

😂😂😂وای چه طفلکی بودی 

نه من اینارو می‌دونم برای همینه عزا گرفتم بعد ازدواج می‌خوام چه غلطی کنم با این مقاومت 

مشکلم ترس نیست چیز دیگس که بماند 

حالا واقعا سونو واژینال و پاپ اسمیر و اینجور موارد چجوریه راحته؟ جدا از شوک خودت اوضاع چطور بود؟😁

😂😂😂وای چه طفلکی بودی نه من اینارو می‌دونم برای همینه عزا گرفتم بعد ازدواج می‌خوام چه غلطی کنم با ...

بله عزیزم هرچی که به واژن ربط داره نگاه میندازن داخل ،حالا درد نداشت سونو واژینال ولی من خودم حس میکردم بدنم قشنگ نیس و نمیذاشتم ،تفکر غلط خودم بود ،بعدش منشیه گفت اگع بدونی چن نفر روزانه میان واسه واژینال همه بدناشون کج و کوله و بیرون زده ،،از چی خجالت داری ،،منو تو هم  زنیم و به مرور بدنامون زشت میشه 😂😂😂دیگه یکم ارومم ک کرد لخت شدم 

والا بدنمم زشت نبود فقط شرم داشتم ،عرق مرگ کردم همون لحظه😂😂

ولی وقت زیمان  لخت لخت پاهام تو‌اسمون و زور میزدم و هر ثانیه هم یه پرستار رد میشد و‌نگام میکرد

اگر این مشکل رو مدت زیادی هست که درگیرشی حتما به پزشک مراجعه کن

قبل از مراجعه به پزشک یکسری موارد رو رعایت کنی میتونه کمک دهنده باشه 

لباس زیر نپوش

شلوار خونگی از این جنسای پلاستیکی نپوش 

فقط نخی بپوش

خودتو همیشه خشک کن 

دستمال به قسمت داخلی وارد نشه 

توی حموم هیچوقت روی چارپایه و...نشین

با آب نمک رقیق،خیلی غلیظ نباشه هم میشه شستشو داد اون قسمت رو مثلا شبا فقط قبل خواب

اون که صد در صد😂 بذار ببینم اصلا زنده میمونم تا اون موقع با این وضع که حتی برای یه نگاه حاضر نیستم ...

عزیزم اصلا مجرد رو معاینه نمیکنن من ۴بار تو مجردی رفتم دکتر هیج کدوم معاینه نکرد

ولی چرا دوست نداری؟ خجالت میکشی؟