2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینو مادرشم تحمل نمیکنه ناپدریش دوبار انداختش بیرون کلا ناسازگاره

شما هم تحمل نکن بچه نیست بره تو خونه خودش هر غلطی خواست بکنه 

به همسرت‌بگو 

من جای شما بودم خودش و دوستهاشو از خواب بیدار میکردم پا شن جمع کنن خونه رو بعدم میگفتم به سلامت برید برنگردید 

اعصابم خورد شد اول صبح

شما هم تحمل نکن بچه نیست بره تو خونه خودش هر غلطی خواست بکنه به همسرت‌بگو من جای شما بودم خودش و دوس ...

همسرم داره میبینه بهش گفتم منت و اسم شوهر پولدار و ملاک سرمه ولی جا واسه خوابیدن ندارم از بیعرضگی تو دست خودم بود مثل ناپدریش قانون میزاشتم فقط یک روز در هفته حق داره بیاد این خونه 

دخترشوهرم و دختر عمه هاشو دوستاش

دختر شوهرت  مگه تنها بود

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
همسرم داره میبینه بهش گفتم منت و اسم شوهر پولدار و ملاک سرمه ولی جا واسه خوابیدن ندارم از بیعرضگی تو ...

خدا بهت صبر بده خواهر من بچه‌ای شوهرم بزرگن پیش ما زندگی نکی کنن ولی باز ترکاشوند تو زندگیمون وای به اون که با شماست

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
کثافتکاریاش گردن ماست

من شوهرم اگه خونه نباشم خونه میشه منطقه جنگی 

بیشتر ببینید
غصه نداره سر صبح اومدی ی جا خونه هم تمیزز نیست

میدونم ناراحتی نمیتونی نظم داشته باشی فی الواقع خانم خونه خودت نیستی حق داری شاکی باشی  ولی هر  زندگی یه قصه و ماجرا داره زندگی  شما هم این مختصات رو داره دیگه حتما دلیلی داشتی برای ازدواج با مرد مطلقه بچه دار اونم یا این اختلاف سنی حالا گاهز والدین با بچه خونی خودشونم از لین مشکلات پیدا میکنن ولی چون بچه خودشونه تحملش اسونتره اونجا بیشتر نگرانیه اینجا بیشتر خشم 

اما باید منعطف باشی تا بگذره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
میدونم ناراحتی نمیتونی نظم داشته باشی فی الواقع خانم خونه خودت نیستی حق داری شاکی باشی ولی هر زندگ ...

بچه اش وقتی من اومدم ازدواج کرده بود منعطفم که الان ی پسر غریبه مست و پاتیل تو تختم خوابیده تو رو خدا خبر از هیچی ندارین قضاوت نکنید کدوم دختری جلو پدر مادر خودش این کثافت کاریا رو میکنه 

بچه اش وقتی من اومدم ازدواج کرده بود منعطفم که الان ی پسر غریبه مست و پاتیل تو تختم خوابیده تو رو خد ...

امیدولرم همسرت یه فکر درست حسابی به حال این اوضاع بکنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟