2777
2789
عنوان

واقعا خدا چرا باید چنین چیزی بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 38 پست
خداوند عادل همینطور که تامین زن وزندگی رو بر مرد واجب کرده و برزن حتی کارای خونه واجب نیست ..تواین م ...

جامعه داره تغییر میکنه همین الان هم کلی خانومها پای به پای اقایون کار میکنن شاغلن چه ربطی داره من خودم دوره طولانی شاغل بودم چرا باید سهم ارث من نصف برادرم باشه واقعا؟؟ ایا این انصافه  منم فرزند همون خانواده ام چه بسا بیشتر از برادرم سختی کشیدم در اون خونه موقعی که برادرم پاهاش رو هم انداخته بود منم به عنوان دختر تو کارای همون خونه سهم خیلی بیشتری داشتم چرا اون باید چون فقط حالا شاید نون اوره

شاید برادر من اصلا ازدواج نمیکرد شاید اصلا قرار نبود نون اور بشه 

شاید اتفاقی میففاد خدایی نکرده من نون اور قرار بود بشم در اینده

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شهادت چون زنا احساساتی ترن و منطق شون کمتره

و این از لحاظ روانشناسی هم ثابت شده 

برای ارث هم دختر می‌بره با شوهرش استفاده می‌کنه

پسر می‌بره با زنش استفاده می‌کنه 

پس هردو برابرند چون‌ اونا هم ارث بگیرن یکی میشه دیگه 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

به این فکر کن که خدا این حق نصف رو هم وقتی به زنا داده که اونموقع زن رو مث وسایل خونه میدونستن و روی خونه میفروختن

یا تو فبیله های عرب جاهلیت یارو زنشو میفرستاده که از قویترین و زرنگ ترین مرد قبیله حامله بشه و....

اونموقع اینجور حق و حقوق دادن به زن یه نوع انقلابی بوده برا خودش

ولی خب الان منم میگم که کاش برابر بود

اون ارثی که به دختر میرسه خیلی واجبتره

چون ممکنه بعد از فوت پدر دختر،شوهرش نانجیب بازی دربیاره و این بیچاره دستش فقط به همون پول بند باشه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

عزیزم جای این سوالات اینجا نیست چون بحث میشه به نتیجه هم نمیرسید یه سری هم میان توهین میکنن به مقدسا ...

تو گوگل شمارش رو میتونم پیدا کنم؟؟؟

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
واقعا ناراحت نیستی؟خیلی حدس بدیه انگار ما زنها رو حتی خدا هم دوست نداره

حالا مگه مهمه ؟ چه ملک و املاکی دارین که یه سهم و دو سهم برات مهم شده ؟ مگه کسی خیلی پولدار باشه که این قضیه براش مهم باشه

چون نان آوره اون زمان اینطور بوده الان باید خیلی قوانین عوض بشه

خب این قرانه اخرین معجزه پیامبر اکرم تا ابد قراره بمونه و حفظ بشه چیزهایی که توش هست باید ثابت باشن

نمیدونم شاید کار هر کس نیست تفسیرشون ما داریم سطحی نگاه می کنیم

بیشتر ببینید

قرآن قعر عمیقیست که دست هر کسی به عمقش نمیرسه

تفسیره به روز داره و اگر قبل تر نازل شده که پسر دوبرابر دختر بخاطر جهل اعراب بوده که زنده بگور میکردن

و این مدل نازل شده تا ذهنیت بیمار اون جامعه ترمیم پیدا کنه

وگرنه اینها قبل از اینکه پیغمبر بیاد زن رو ابزار میدیدن چه برسه

بخان سهم و ارث بدن

ولی الان اگر بخایم تفسیر بروز کنیم زن و مرد سهمشون برابره

از لحاظ ارث چون زن رو همیشه یکی تامین میکنه یا پدر و یاهمسر ... از لحاظ شهادت چون خانمها احساساتین شاید..

چمدونم والا، اونی که خلق کرده میدونه چی برامون بهتره

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

اومدی جایی که یه مشت زن منفعل که از شوهراشون کتک می خورن و دم نمیزنن

پول و طلاشون رو میدن آقا بکنه ملک و ماشین بدون اینکه به نامشون بشه

شوهرشون یک قرون کف دستشون نمی ذاره و مشکل پول دادن شوهر دارن

از مرد مشکل دار بچه میارن حرف از حقوق زن میزنی

جای مناسبی نیومدی اینجا اکثرا این چیزا رو نمی فهمن

برای شهادت چون زنا احساساتی ترن و منطق شون کمترهو این از لحاظ روانشناسی هم ثابت شده برای ارث هم دختر ...

وای پدر شوهر من اصلا ثروتش در مقابل پدرم خیلی کمتره نصف اون کجا نصف این کجا چرا برادرم باید بیشتر از من ارث ببره

کی گفته قراره همه مردها نون اور باشن تازه با گذشت زمان خانمها دیگه تقریبا همه شاغل میشن و عملا همه در بقول معروف  نون اوری سهیمن 

بیشتر ببینید