2777
2789
خب سخته

تمرین کن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
خب پس از جای دیگه تامین میشه حس عزیز بودن برات اما این ک میگم جاریم تو سرخورم نیستا

بیخیالش شو و رو شخصیت خودت کار کن

سعی کن ب ی نسخه بهتری از شخصیت خودت تبدیل بشی

روش تمرکز نکن و ب خودت تلقین نکن ک اونو بیشتر دوس دارن و ....

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه مهم نیس.مگه شما بی ادبی میکنید یا حاضر جوابید یا....اگه خطاهایی ازتون سر نزده اصلا برام مهم نیس ...

ن اصلا اما ب من میرسن اصلا انگار منو نمی‌بیینن محل نمیدن ک سلام بدن اونو میبینن زودتر سلام گرم میدن

خانواده شوهر فقط منظورم نیستا فامیل شوهر منظورمه

هرکسی. مگه فامیل شوهر میان به امورات زندگیم میرسن ک حالا محل ندن کارام رو زمین بمونه. مگه عمه و عمه و خاله و دایی شوهر هم مهمن؟

هرکسی. مگه فامیل شوهر میان به امورات زندگیم میرسن ک حالا محل ندن کارام رو زمین بمونه. مگه عمه و عمه ...

خب شاید ب ظاهر مهم نباشه اما وقتی تو جمعی هستی ک همه هستن با اون سلام گررررم میکنن ب من محل نمیدن سخت نیس؟

دقیقا دوس دارم اینطور باشم اما نمی‌دونم اصلا باید چکار کنم

ببین قطعا خودت میدونی ضعف های رفتاریت کجا هست

همونارو برطرف کن

مثلا اگر زود عصبی میشی و میپری ب طرف مقابل

راهی پیدا کن برا کنترل کردن خودت و با ارامش رفتار کردن و اینو تمرین کن 

اینجوری رو خودت کار کن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

نه ولی اگه بنا به دلایل منطقی فامیل شوهرم با من بد باشه و نیاز به تغییر داشته باشم سعی میکنم برای ارتقا شخصیت خودم تغییر کنم البته نه به سبک یکی دیگه ولی اگه بی دلیل یا غیرمنطقی با من بد هستن که دیگه هیچی میزارمشون کنار

من اون جاری هستم که همه دوستش دارن ...چراااا؟ چون من باهمه گرمم و خیلی احترام میذارم و سعی میکنم کمی باهمه در حد کوتاهم ک شده خوش و بش کنم ...بخندم ..من همیشه دلم میخواد هرمکانی ک هستم حال دلم خوب باشه ،پس انرژیم بالاست .

اما جاریم اصصصصصلا اینجوری نیست ...ب کسی محل نمیذاره ...با کسی حرف نمیزنه ...اصلا ب زور میاد مهمونی حتی خونه مادرشوهر ب زور میاد .

خب تو بگو کسی ک دائم دنبال کناره گرفتنه و اصلا نیست ...حتما بقیه ام متوجه این تفاوته میشن دیگه .

اینم ذکر کنم که خانواده همسر خیلی خوبن و سرشون تو لاک خودشونه و کاری ب عروس یا داماد ندارن اصلا.