2777
2789
چ خوب اما خب شاید اون واقعا اخلاقش همینه

نه عزیزم اخلاقش برا خانواده شوهر همینه ...وگرنه برا فامیلای خودش اصصصلا اینجوری نیست ...کلا با گارد خاصی وارد خانواده همسرم شد و دیدش کلا خیلی بده .

وگرنه منم عروس همون خانوادم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی خواهر شوهرم میگه با اون خیلی بهترن اینو فهمیده

خب ی نگاه ب رفتارت و اینکه چجوری وارد جمع میشی ...شکل و قیافه ات چجوره ...ب این چیزا فکر کن .

من ذاتا آدم اجتماعی هستم و نمیذارم بهم بد بگذره هرجایی ک میرم ...واسه همینم هست ک دورم شلوغه و همه باهام خوبن .

ی چیزی ام بگم من همسرم هم ب شدددددت آدم اجتماعی هست و بخاطر جایگاه اجتماعی که داره کلا بیش اندازه همه بهش احترام نیذارن و هواشو دارن .

اتفاقا خیلی خیلی شاکیه ...ولی خب اون تغییری نمیکنه ...مدلش اینجوریه

میگم شاید جاریت از طرف خانواده شوهرت دخالت میبینه ک اینطوری رفتار می‌کنه اما با شما اینطور نیستن بخاطر همین شما شما هم رفت و آمد داری شما عروس بزرگ هستی یا کوچک

میگم شاید جاریت از طرف خانواده شوهرت دخالت میبینه ک اینطوری رفتار می‌کنه اما با شما اینطور نیستن بخا ...

نه اصلا اهل دخالت نیستن ...من عروس بزرگ هستم .

اون کلا بدبینه به همه کس و مثلا اگه پیشش ی تعریف عادی هم کنی ...برات داستان درست میکنه ....من خودم شخصا جز درمورد آبو هوا و غذا درمورد چیز دیگه صحبت نمیکنم باهاش.