2777
2789

اگه گوشی خوب لازم داشتین ولی باید یکم دیگه پول جمع شه تا بتونید گوشی بخرید ترجیح میدادید گوشی بخرید یا مثلا بخاید سفر برید کفش و لباس لازم داشته باشید بدید کفش و لباس؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تعریف ت از گوشی خوب چیه؟ امیدوارم‌ نگی گوشی آیفون .

برای سفر کفش و لباس لازم داری؟ چه سفری؟ 

کفش و لباس عید نداشتی؟ مگه کوهنوردی بخوای بری که کفش خاص بخاد. 

اگر پول داری هر چند کم سرمایه گذاری کن. ذره ذره بزار روش.

نه گوشیم واقعا قدیمیه ۴ ساله دارمش

پس گوشی واجبه. 

چون هر چی نخری باید گرونتر بخری. هر روز گرونتر میشه. سریعا اقدام کن. کاش قبل عید خریده بودی.

اگر اپلیکیشن خاصی روش نداری و فقط شبکه اجتماعی معمولی هست شاید یکسال دیگه بتونی باهاش ادامه بدی. 

ولی ممکنه باطری ش خراب بشه. به نظر میاد زودتر گوشی بخر. و ترجیحا آپ اضافی روش نصب نکن.

سی میلیون دارم بنظرتون کجا سرمایه گذاری کنم

برو دیجی کالا. طلا میتونی خرید کنی. دیجیتالی.

یا توی بورس،  صندوق طلا.

البته الان طلا خیلی گرون شده. احتمال یه اصلاح قیمتی داره. فعلا باید تا بعد تعطیلات عید صبر کرد.

ولی در کل اگر به پولت حداقل تا یکسال آینده نیازی نداری، طلا سرمایه گذاری خوبیه. 

پس گوشی واجبه. چون هر چی نخری باید گرونتر بخری. هر روز گرونتر میشه. سریعا اقدام کن. کاش قبل عید خرید ...

چرا ترجیحا آپ اضافی نصب نکنم...برادر الان عیدی گرفتم میتونم گوشی بخرم😂

چرا ترجیحا آپ اضافی نصب نکنم...برادر الان عیدی گرفتم میتونم گوشی بخرم😂

کلا چیزی که نیاز نداری یا کم میری سراغش رو نصب نکن.

خیلی از این آپ ها معلوم نیست چیه. پشتشون چیکار میکنن. به گوشی و باتری ش آسیب میزنن.

به هر حال مواظب باش.

مبارکت باشه. زودی برو بخر