2777
2789
عنوان

سریال جان سخت

194 بازدید | 15 پست

اون پسره که تفنگ رو سرش گذاشتن هفته ی قبل نمیدونم اسمش چیه بنظرتون میمیره یا نه 

حدستون چیه بنظرتون آخرش چطور تموم میشه 

من که میگم اونا الماسو تو کیف نذاشتن چون فکر اینو میکردن شاید یکی دنبالشون باشه برای همین پایین سنگ دست اون پسره هست که داخل چاهه و همه میمیرن یا زخمی میشن فقط اون زنده میمونه و از راه قنات زیر چاه فرار میکنه میره سنگو میفروشه و دوستشو نجات میده از تو زندان هانیه هم که میره خارج و همه ی اینا زیر سر اون مرده است که خودشو زده به فراموشی  شما چی فکر میکنید؟

..

نه بنظرم برادر زنه مرده تپله اونی بود ک تفنگ گذاشت پشت سر پسره اما مرد تپله خودش مراقب بچه ها بود تفنگ رو اون شلیک کرد برادرزنش رو کشت مرد تپله هم الکی گف میرم شمال اومده بود جزیزه چون پای ی مرد رو ک نشون میداد مث اون بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه اینا ک صد در صد زیر سر اون مردست

اون پسره هم کرو لال نیست و آمار میرسونده 

هانیه هم موافقم . می‌ره با خواهرش 

اما اینکه تکلیف بقیه چی میشه نمیدونم .....

بنظرم فرزاد از زندان آزاد میشه اما نه با دیه 

با رضایت خانواده مقتول 

همه اینا ک صد در صد زیر سر اون مردستاون پسره هم کرو لال نیست و آمار میرسونده هانیه هم موافقم . می‌ره ...

آره مشخصه کر و لال نیست وگرنه چرا گوشی داره و با گوشی حرف میزنه اگه کره 

..