2777
2789
عنوان

رفتار غیر قابل تحمل زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 78 پست
خب چ ربطی داره اخه خواهرشوهر منم خیاط ولی من دوس ندارم برام بدوزه حاضرم ده برابرش بیرون بدم بخرم ولی ...

نه گلم ما جلوش چیزی نگفتیم .

منتی هم نداریم.کاری میکنیم  تا الانم   هر کاری خواسته آزمون انجام دادیم  

فقط به خاطر برادرمون

اما واقعا یه دستت دردنکنه نشونه شخصیت و ادب.ادمه 

سلام 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منظور از لباسای بیخود اینه که پول زیاد بابت لباس بده مثلا یه کت و شلوار شانتون خریده قشنگه به 3 توم ...

شما برای دل داداشمون کار میکنید نه اون بنده خدا ،اگه برای من هم خواهر شوهر ومادرشوهر بخوان تعیین تکلیف کنند وبگن اینجوری بدوز یا اینجوری بخر عصبانی میشم ،اگه اون دلش می‌خواست میومد از خواهرت میخواست که براش لباس بدوزه نه اینکه مامانت براش سفارش بده .

ما هم حرفمون همینه اما مامانم اصرار داره شما دارید برای اینا کم لطفی میکنید .

خیلی ب حرف مادرتون توجه نکنید کار خودتونو انجام بدید. ی بخشی از این پرروبازیهای زنداداشتون بخاطر دلسوزیهای بیجای مادرتونه

ما هم حرفمون همینه اما مامانم اصرار داره شما دارید برای اینا کم لطفی میکنید .

مامانتونو قانع کنید که این کار دخالت محسوب میشه و اگه پسرشونو دوست دارن باید اینکارو کنار بذارن

خوراک و پوشاک زنداداش شما وظیفه داداشتونه حالا هم میتونه بخره هم بدوزه اونو خودش میدونه

ببین واسه اون ندوختید که تشکر کنه

از طرفی درسته زون و شوهرند اما حتما حسادت میکنه که براش چیزی ندوختید و فکر میکنه فقط هوای داداشتون رو دارید برای همین خواسته انتقام بگیره

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 

بیشتر ببینید
نه گلم ما جلوش چیزی نگفتیم . منتی هم نداریم.کاری میکنیم تا الانم هر کاری خواسته آزمون انجام دادیم ...

اگه چیزی زورکی باشه دیگه تشکر نداره ،مگه اون از شما خواسته بود ویا سفارش لباس داده بود که حالا تشکر کنه  

مامانتونو قانع کنید که این کار دخالت محسوب میشه و اگه پسرشونو دوست دارن باید اینکارو کنار بذارنخوراک ...

دیگه مادره دیگه فکر میکنه اینجوری   به صرفه تره براشون نمی دونه اگه از اینور اقتصادي فکر کنه.از اونطرف باز  کلی پول  خرج  میکنن 

سلام 😍
تو نی نی سایت همه طرفدار عروسن همیشه عجیبه واقعا

چون هیچ خواهرشوهری حق دخالت تو زندگی برادرشو نداره عزیزم حالا به هردلیل و هربهونه ای شما خودتم عروس یه خانواده ای مادرتم عروس یه خانوادست