2777
2789
عنوان

اقایون میشه بیاید کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 118 پست
یه سوال همسرم بهم خیانت کرده و الان خونه و ماشین به اسم منه،بازم بهش اعتماد ندارم خودش میگه اگه پشیم ...

اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ترشون نکنید انجام برسونین با حرف وداد بیداد فایده نداره درست هم نشده با حرف خالی اگ شرایط جدا شدن ندارین با تعهد ووکالت طلاق وحضانت بچه بگیرین کوتاه بیاین در این صورت گذشت نکنید اینجور رفتارو

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب الان چی عزیزم چن سال میگذره از اون جریان الان دیگه پاکه

7 سال میگذره

چیزی ازش ندیدم ولی همچنان نسبت بهش بی اعتمادم

آخه امار تمام کارا و برنامه های اون خانوم رو داره 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بدترین نابودی ترین کار که یک نفر بحساب مرد میتونه انجام بده اینه که به زنی خیانت کنه که در واقع برا ...

خدا کنه اون مرد قبول داشته باشه ک این زن همجوره باهاش بوده 

ولی دیدم موقعی که ببخشید خرشون از پل رد میشه دیگه همه چیزووو وظیفه می‌دونن و آخرشم میگم میخواستی نکنی یا نباشی مجبورت که نکردم 

یه سوال همسرم بهم خیانت کرده و الان خونه و ماشین به اسم منه،بازم بهش اعتماد ندارم خودش میگه اگه پشیم ...

خیادت دیدن خودش یه درده ، بی اعتمادی بعدش یه درد دیگه ، اینکه همش با خودت بگی وقتی طرف یه بار انجام داد پس دوباره هم میتونه انجام بده یعنی؟

به هرحال تو شرایط شما قطعا اعتماد مجدد خیلی سخته ، ولی خب اینجوری آرامش خودتم بهم میریزه عزیزم

درست ولی مردای خانواده من کاری کردن که الان ب همسر خودمم شک دارم با اینکه می‌دونم پاک پاکه

دقیق شو میگم خب اگه اگ یک مرد قراره خیانت و بی وفایی کنه بهتره اصلا وارد رابطه ای نشه لطفا بزرگشه و با آدما مثل آدم رفتار کنه تا بتونه یک خانمی ک دوسش داره درک کنه بفهمه اگ درک نکرد نفهمید بدونید ک ثل ابزاری برای خودخواهی های نفسانیت هاش دنبال لذت های حیونی اش هست

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

اصلا هم راست نیس 

اون طعم خیانت و چشیده این کارو کرده که دهن شما رو ببنده و یکمی اعتماد برای خودش بخره 

یکی از اقوام درجه یک کل اموالش ب نام همسرش زده بازم خیانت می‌کنه و صیغه ای داره چن تا

اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ترشون نکنید انجام برسونین با حرف وداد بیداد ف ...

اینکه من حضانت بچه هارو بگیرم یه نکته مثبته برای همسرم،همیشه اگه بخوام تهدید کنم میگم بچه ها برای خودت مهریه ام رو بده و تمام

البته اینا فقط در حد حرفه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اصلا هم راست نیس اون طعم خیانت و چشیده این کارو کرده که دهن شما رو ببنده و یکمی اعتماد برای خودش بخر ...

خب چرا جدا نمیشه 

همسرم الان میدونه اگه چیزی ازش ببینم جدا میشم و خودش میمونه و لباسای تنش

اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ترشون نکنید انجام برسونین با حرف وداد بیداد ف ...

خدا خیرت بده که یکطرفه ب قاضی نمیری 

الآنم دیروقته وگرنه مدافع حقوق مردانی که خیانت میکنن خیلی زیاد بودن هممونو پاره میکردن 

خدا کنه اون مرد قبول داشته باشه ک این زن همجوره باهاش بوده ولی دیدم موقعی که ببخشید خرشون از پل رد م ...

قول بگیرین ازشون  چیزی برای پنهان کردن نداشته باشن و قول هایی بگیرین ک  که به نفع ارامش هاتون باشه و اینم بدونید ک ماندن کافی که به دردتان نمیخوره وقتی دروغ بگه مطمعن باش خیانت هم میکنه  و دلیل غصه هایتان باشه ماندنش ارزشی نداره اصلا باید رهایی بدین چون تعلق ندارین به اون زندگی های پوچ 

بیشتر ببینید
7 سال میگذرهچیزی ازش ندیدم ولی همچنان نسبت بهش بی اعتمادمآخه امار تمام کارا و برنامه های اون خانوم ر ...

عزیزم همیشه نسبت بهش بی اعتماد باش 

مردی که یک دفه زیر زبونش مزه کنه دیگه ول کن نیس 

مخصوصا اینکه همکار هم هستن

اینکه من حضانت بچه هارو بگیرم یه نکته مثبته برای همسرم،همیشه اگه بخوام تهدید کنم میگم بچه ها برای خو ...

خب حق طلاق و تعهد کتبی بگیرین

بیشتر ببینید
عزیزم همیشه نسبت بهش بی اعتماد باش مردی که یک دفه زیر زبونش مزه کنه دیگه ول کن نیس مخصوصا اینکه همکا ...

دقیقا مشکل منم همینه، هرروز همو میبینن چطور میشه فراموش کنن