2777
2789
بعد سرکرده‌های سپاه ایران مگ هر جا ممکن نیست باشن؟

نه البته 

ایران وضعیت فرق داره کاملا

بخوان فرد خاصی رو بکشن کامل میتونن 

همونطور که اون بنده خدا که ایران بود کشتن تو هتل اسمش یادم نمیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که صد درصد ولی فایده ای براش نداره زدن مردم پایگاه های هسته ای رو میزنه بخواد بزنه پالایشگاه رو ...

نمیخوام حاشیه ایجاد شه ولی مردم فلسطین هیچیی ندارن چه برسه پالایشگاه ولی آمریکا همچنان تمام قد به اسرائیل در زدن مردم فلسطین همراهی میکنه

نه البته ایران وضعیت فرق داره کاملابخوان فرد خاصی رو بکشن کامل میتونن همونطور که اون بنده خدا که ایر ...

بله تا الان ترورهای زیادی کردن

ولی اینجوری نیست ک هرکیو بخان درجا هم بتونن بزنن

شاید سالها براش زحمت بکشن

الانم خیلی های دیگ رو دوست دارن بکشن فعلا نتونستن شاید بعدا بتونن ک ایشالا نتونن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
نمیخوام حاشیه ایجاد شه ولی مردم فلسطین هیچیی ندارن چه برسه پالایشگاه ولی آمریکا همچنان تمام قد به اس ...

اسراییل خوب تکلیفش معلومه که هیچی براش مهم نیسن

اما اگه اون موقع حماس به مردم عادی در اون جشن حمله نمیکرد این اتفاق ها نمی افتاد

چوب نباید بکنن تو لونه زنبور 

ینی حمله به فلسطینم ک با حمایت امریکاس جاهای مهم بوده؟ والا فعلا ک فلسطین رو خونه و بیمارستان و مردم ...

قدرت نظامی فلسطین با ایران خخخیلی فرق داره اولا.

اونجا سالهاست جنگه! اگه میتونستن و جرات داشتن این همه سال دوتاشم مینداختن ایران ..

اونا که هر جا دلشون بخاد رو میکوبن غیر چین و روسیه و ایران پس بدونین به این سادگیام نیست

هدف ترامپ تهدیده مثل اوباما و ... که تهدید میکردن.

بعدم قصد اونا از زدن فلسطین نسل کشی و تصاحب الباقی خاک فلسطینه که جزو اسرائیل بشه خودشونم میگن علنا.

ولی برای ایران همچین هدفی ندارن . حداقل به ظاهر! میگن ما با سیاست راهبردی ایران مشکل داریم.

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

قدرت نظامی فلسطین با ایران خخخیلی فرق داره اولا.اونجا سالهاست جنگه! اگه میتونستن و جرات داشتن این هم ...

دروغ میگن.. 

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....