2777
2789
اسراییل خوب تکلیفش معلومه که هیچی براش مهم نیسناما اگه اون موقع حماس به مردم عادی در اون جشن حمله نم ...

هیچکدوم از مردم اسرائیل عادی نیستن همشون دارای اسلحه و تسلیحات جنگی هستن حالا این به کنار چرا نباید حمله کنه اسرائیل ۸۰ ساله که داره مردم اونارو قتل وعام میکنه کشورشونو منابعشونو ازشون گرفته تجاوز به همسراشون 

شما بودید تحمل میکردید ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسراییل خوب تکلیفش معلومه که هیچی براش مهم نیسناما اگه اون موقع حماس به مردم عادی در اون جشن حمله نم ...

این چ حرفیه

اوووونننننن هممممه سال ایننننن هممممه ادم کشته شدن

کسی اخ نگفت

حماس تصمیم گرفت از خودش دفاع کنه

حالا همه اومدن میگن چرا این کارو کرد ک اسرائیل بدتر کنه

اخه این چ حرفیه

باید میشست تا ابد نگاه میکرد کشته شدن مردم رو؟؟ 

کجای دین اینو گفته

کجای عقل اینو میپذیره

کجای انسانیت اینو قبول داره

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
چرا بزنن؟! گرچه فایده نداره ولش کن هیچی نگم بهترهاونها دلیلی برای زدن رهبر ندارن

نه اخه میگی هرکیو بخوان میزنن اگه اینطوره سران ایرانو قاعدتا باید بخوان بزنن دیگه مگه دنبال فلج شدن ایران نیستن

عاشق اوناییم که وسط بحث جنگ 

اسم غذاشونو می گن  😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
قدرت نظامی فلسطین با ایران خخخیلی فرق داره اولا.اونجا سالهاست جنگه! اگه میتونستن و جرات داشتن این هم ...

در اوایل انقلاب و شروع جنگ تحمیلی هنوز هیچ سیاست راهبردی تشکیل نشده بود ، ولی عراق با حمایت چند کشور از جمله آمریکا حمله کرد

آمریکا با خود خاک ایران و خود مردم ایران مشکل داره