2777
2789
شما در هر حال باید نماز و روزت رو بجا بیاری مثل این میمونه که شما کارگری دارید خطا کرده اگه کاری که ...

ن منظورم شرای خواری نیود

گناه کبیره دیگا ای بود

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا بحث متافیزیکیه وقتی شراب میخوری تا 40 روز هاله بدنت اسیب میبینه و 40 روز طول میکشه ترمیم بشه خد ...

منم تو حدیث خوندم هر ماده غذایی که میخوریم تا چهل روز تو بدنمون میمونه 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید
اینا بحث متافیزیکیه وقتی شراب میخوری تا 40 روز هاله بدنت اسیب میبینه و 40 روز طول میکشه ترمیم بشه خد ...

ن منظورم شرای خواری نیود

گناه کبیره دیگا ای بود

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بیشتر ببینید

چ جالب دیگ از متافیزیک چی میدونید میشه بگید

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

[QUOTE=376526215]ن منظورم شرای خواری نیود گناه کبیره دیگا ای بود[/QUOTE

خیلی از حکمت های خدا به خاطر اسیبی که به بدنت میزنی بابت اون کار بدنت کشش پیدا نمیکنه عبادت کنه هرچند نباید نماز ترک کنی و باید بخونیش ولی استغفار کنی خدا ببخشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چ جالب دیگ از متافیزیک چی میدونید میشه بگید

اگر راجع به مباحث متافیزیکی دوست داری تو یوتیوب سرچ کنی.  ostadkaveh110 ایشون استاد متافیزیکه کلی ویدیو گذاشته مخصوصا ویدیو تاثیر متافیزیکی نمازش فوق العاده است اینقدر قشنگ توضیح میده هر حرکت نماز چه تاثیرات متافیزی روی بدن میذاره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ایتجا نمیشه گفت کدوم گناهمش. روب نیس

سلام عزیزم 

اینکه چون چهل روز قبول نیست نخونی گناهش بیشتره 

خدا بخشنده اس اگه توبه کنی و نمازتو بخونی خدا هم قبول میکنه 

نماز نجات دهندس خواهش میکنم ترکش نکن 

حتی ی حدیث داریم حضور ذهن ندارم از کدوم امام ولی ی فردی هر گناهی میکرده خیلی آدم بدی بوده به امام میگن فلانی اینجور میکنه اونجور میکنه امام میپرسن نماز میخونه میگن آره امام  میگن همون نماز نجاتش میده 

عزیزم هر گناهی هم که کردی هیچوقت نمازتو ترک نکن 

ببخشید طولانی شد