2777
2789

الان داشتم تاپیکامو میدیدم خدایی همشون شده رفیقم فلان کرد رفیقم ناراحت شد فلان کارو کردم ناراحت شد، حق با منه یارفیقم عذر خواهی کنم نکنم و فلان

حس میکنم کل روزم درگیرشم جوری که اینترنتم روشنه که پیام که بده ببینم

خدایی رفیقی که باهاش ده سال رفیق باشید ارزش داره؟ اصلا طولانی بودن رفاقت دلیل بر این میشه بنظرتون؟ 

از یه طرف میگه تو خیلی خوبی، بهترین رفیقمی، برا همین نمیخوام ازم ناراحت باشه در صورتی که یه جاهایی تقصیر اونه

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین دراخر خودتی و خودت

اره واقعا، نمیدونم چرا واقعا با اینکه آرامش ندارم تو این رفاقت، پیام که میده استرس میگیرم ولی بازم دوست ندارم ناراحت باشه، خدایی چمه😂

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
بیشتر ببینید
رفیق تا زمانی خوبه که حالت باهاش خوب باشه

اره واقعا، نمیدونم واقعا چیکار کنم

بیشتر ببینید

من ی رفیق 15 ساله دارم و ب جرات میتونم بگم یکی از بزرگترین شانس هام تو زندگیم بوده

همیشه آرزو میکنم هیچوقت از دستش ندم

اماااا رفتار هر دومون خیلی پخته اس

وقتی از هم ناراحتیم بالغانه دربارش صحبت میکنیم 

تحمل ن شنیدن داریم 

تا جایی ک بشه دست هم و میگیریم

رفیق خوب نعمتههههه

خودتو بخاطر هیچکس کوچیک نکنیه اشتباه ، یه بار عذرخواهیپذیرفت چه بهتر ، نپذیرفت خدانکهدارش

کاش میتونستم اینجوری باشم

میدونی وقتی ناراحته حس میکنم مشکل از منه، من حساسم یا اینکه اخلاق و کارا من مشکل داره، برا همین یه حس بد میگیرم، مثل عذاب وجدان یا بد اومدن از خودم

ولی خب این حسو به بقیه ندارم نمیدونم چرا

بیشتر ببینید
من ی رفیق 15 ساله دارم و ب جرات میتونم بگم یکی از بزرگترین شانس هام تو زندگیم بودههمیشه آرزو میکنم ه ...

رفیق خوب واقعا نعمته

یه رفیق دیگه دارم خدایی هیچوقت از هم ناراحت نشدیم اگه شدیم هم با یه عذر خواهی تموم شده ولی این اینجوریه نمیدونم شایدم من حساس شدم روش

بیشتر ببینید
کاش میتونستم اینجوری باشممیدونی وقتی ناراحته حس میکنم مشکل از منه، من حساسم یا اینکه اخلاق و کارا من ...

دلیلش اینه که اون خیلی برات عزیزه ، البته ممکنه عزت نفس خودتم پایین باشه. منم با یکی از دوستام این شکلیم.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
دلیلش اینه که اون خیلی برات عزیزه ، البته ممکنه عزت نفس خودتم پایین باشه. منم با یکی از دوستام این ش ...

فکر کنم عزت نفسم پایینه، چون کلا نمیتونم ببینم کسی ازم ناراحته سریع عذر خواهی میکنم:/

بیشتر ببینید
فکر کنم عزت نفسم پایینه، چون کلا نمیتونم ببینم کسی ازم ناراحته سریع عذر خواهی میکنم:/

اینکارو نکن. اولویت باید خودت باشی.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
اینکارو نکن. اولویت باید خودت باشی.

آره واقعا

بیشتر ببینید