2777
2789
عنوان

خانما اصلا زندگی عاشقانه چجوریه

553 بازدید | 42 پست

زندگی ک با عشق و عاشقی باشه؟ اصن هست؟ 

ذهنمون با ی چیزایی پر شده ک خیلی بی ربطه همه میرن جلو میبینن اصن این نبود 

واقعا چجوریه بیاین بگین 

شاید ذهن چن نفر باز شه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشق تو زندگی نه اینکه نباشه ولی اونجور که یه دختر کم سن تصور می کنه نیست

زندگی کلی بالا پایین داره یه موقع هایی عاشقی و یه موقع هایی تنفر داری و پشیمون. اصلا نمیشه کلا عاشق باشی یا همش خاطرات خوب ازش داشته باشی.

معلومه که هست عزیزم 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید
پس شما میگین عشق اصلا نرسیدنه

من میگم اصن وجود نداره ت خواب و رویا و فیلم و سریاله 

ی چیز ساختگی ک آدمای دور از جون شوما اسکل میوفتن دنبالش پيداش کنن ینی ت دنیای مادی دنبال چیزای غ مادی باشن 

آدمای عاقل هم خواننده و بازیگر و کار گردان میشن و پول و شهرت ب جیب میزنن میشن لئوناردو دی‌کاپریو 

🚬

عشق واقعی نشون دادنی نیست گفتنی نیست 

درک می‌کنی وحودش رو

بدون های شاید یک کلمه عاشقانه یا بوسه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

عشق شاید بهتر بگم نیست 

آدمها حس قبل رسیدن ب هم رو دوست دارن و اسم اون روزا و استرس و بلاتکلیفی و ترس رو میزارن عشق ولی بعد وصال اون حس نیست چون دوری وجود نداره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید