2777
2789
عنوان

این بی انصافیه که ما هر چی تیپ بزنیم هیچه🎀😑

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
بزار جدی بهت بگماصلا لاغری یا چاقی ربطی به خوشتیپی ندارهلاغرای مانکن رو دیدی شبیه سوتغذیه هستن؟ اونا ...

نکته ظریفی بود ، مرسیی

دقیقا همینطوره ، ولی دقت کردی تعداد لباسایی که به ادمای لاغر میاد خیلی بیشتره؟ من خودم سخت پسندم ، خیلی اصرار ندارم که همیشه لباس بخرم ولی معمولا یه جاهایی یهو یه لباس خوشگلی میبینم دوست دارم مال من بشه ، اما میبینم بهم نمیاد🫠

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار جدی بهت بگماصلا لاغری یا چاقی ربطی به خوشتیپی ندارهلاغرای مانکن رو دیدی شبیه سوتغذیه هستن؟ اونا ...

خوشگلی و رنگ پوستم خیلی تاثیر داره😭

به من میگن همه لباسات قشنگه ، اما میدونم به اندازه دوستم خوب بنظر نمیرسم

یه فیلم جیم کری بازی میکردبچه ش گفت بابا خانوم معلمم میگه هیچکس زشت نیست همه زیباهستن، اونم گفت دختر ...

اون فیلم جیم کری عالی بود.  اونقدر خندیدم باهاش🤣🤣🤣

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

اتفاقا تخریب کردن آدما کاره خوبی نیست

اما وقتی کسی ازت مظر میخواد، باید صادق باشی خصوصا توی چیزایی که قابل تغییره

مثلا رژلبت بهت نمیاد، تو ازم سوال میکنی حالا باید صادقانه بهت بگم نمیاد، اما گاهی طرف میگه من قدم کوتاهه؟ خب اینجا یکم رعایت میکنی چون طرف نمیتونه قدشو کاری کنه اما اونم میشه بگی بیرون کتونی های لژدار بپوشی بهتری اما نمیشه الکی بگم نه خودتو دوس داشته باش هرکفشی بپوشی بهترینی! طرف نظر خواسته صادقانه و دلسوزانه جواب بده که بهش کمکی بشه.

تو درست گفتی مشاورا گاهی الکی میخوان آدمو گول بزنن😂

اینو واسه دلگرمی میگی ، یا واقعا نظرت همینه؟

ببین منکه بهت دلگرمی نمیدم😂 واقعا بعضیا گندمی شون جذاب تره، من خودم سفید دوس دارم اما یه رفیق دارم گندمی سبزست انقدر شیرین و جذابه برام اون اگر سفید بود زشت میشد حتی

خوشگلی و رنگ پوستم خیلی تاثیر داره😭به من میگن همه لباسات قشنگه ، اما میدونم به اندازه دوستم خوب بنظ ...

ببین تو الان حرفت اینه چرا با لباسات خوب به نظر نمیای، درسته؟ فرض میکنیم اون خوشگله سفیده

تو خوشگل نیستی سفیدم نیستی

با این وجود بازم با حرفت مخالفم چون اطرافم خیلی دیدم، خیلی ها، که طرف قیافه نداره بعد چه خوشتیپ و جذابه! و کسی که سفیدوخوشگله اما بدتیپ هست و خز میزنه

باید استایل مناسب خودتو کشف کنی

مهم نیست به دوستت همه چی میاد

به تو ممکنه همه چی نیاد، اما دوتا چیز که میاد😂 اون سبک لباسا رو کشف کن که خوشتیپت کنه و خوب استایل کن

اتفاقا تخریب کردن آدما کاره خوبی نیستاما وقتی کسی ازت مظر میخواد، باید صادق باشی خصوصا توی چیزایی که ...

اخرین جرعه نا امیدیمو نوشیدم🙏

شوخی میکنم البته.

ببین حرفت درسته ، ولی من واقعا نمیدونم حقیقت چیه!

پیش چند تا مشاور رفته بودم.

بهشونم گفتم من اگه قیافم اوکی نیست واقعا میپذیرمش و این قضیه ذره‌ای حالمو بد نمیکنه فقط دوست ندارم با دروغ دلخوش بشم. اتفاقا مثلا بکیشون گفت بینیتو میتونی عمل کنی .

ولی همه میگفتن کلیت چهرت نازه.

(چرت میگن)

ببین منکه بهت دلگرمی نمیدم😂 واقعا بعضیا گندمی شون جذاب تره، من خودم سفید دوس دارم اما یه رفیق دارم ...

تو که خدای امید و دلگرمی دادنی😔

قبول دارم ، ولی من خداروشکر نه سفیدم جذابه نه گندمیم

ببین تو الان حرفت اینه چرا با لباسات خوب به نظر نمیای، درسته؟ فرض میکنیم اون خوشگله سفیدهتو خوشگل نی ...

واقعا تو دیدی کسی با قیافه معمولی جذاب و خوشتیپ باشه؟

اخه من حتی میخوام یکم ناز کنم و دخترونه باشم هم همش فک میکنم ک نکنه با قیافم در تضاد باشه😨

در مورد بقیه حرفات ، باید بگم هیچوقت تو زندگیم اینطوری قانع نشده بودم😭😭