2777
2789
عنوان

این بی انصافیه که ما هر چی تیپ بزنیم هیچه🎀😑

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
من از اندام لاغرخوشم نمیادخودم اندامی هستمپهلوندارم سینه باسنم رو‌فرمهولی میخوام‌تپلی شمهرکاری میکنم ...

چرا تپلی بشییی!

منم هر چی میخورم متاسفانه میره توی همون نواحی.

دوست دارم لاغر و اسکینی بشم😑

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل مشاوزی که اخرین بار پیشش رفتم صحبت میکنیو میدونم که همش واسه گول زدنم بود

یه فیلم جیم کری بازی میکرد

بچه ش گفت بابا خانوم معلمم میگه هیچکس زشت نیست همه زیباهستن، اونم گفت دخترم این حرف آدمای بی ریخته😂😂😂

توی فیلم جیم کری نمیتونست دروغ بگه هی داشت گند میزد😂

شما گفتی گولم میخواست بزنه یاد این افتادم فکرکن بری دیش مشاور بهت راستشو بگه فقط مثلا بگه آره خیلی بدبختی🤣🤣🤣🤣

نه اتفاقا. سر شونه پهن. سینه و باسن برجسته خیلی مهم اند تو استایل. ولی از این نظر که پاهاشون کشیده ا ...

من همه اینا رو دارم ولی فکر میکنم که خیلی زمختم.

البته که اعتماد به نفسم هم بشدت پایینه.

قدش کوتاهه ، پاهاش زیادم کشیده نیست.

اصلا من دوست دارم قد کوتاه باشم مثل اون ، نه اینطوری.

نه جدی میگم اینروزا دخترا خیلی خوشگلن...همشون خصوصا اونایی که نچرالن و هیچ آرایشی ندارنمیبینمشون کیف ...

منو ببینی نظرت کاملا تغییر میکنه🎀

نچرالم هستم دیگه بدتر

یه فیلم جیم کری بازی میکردبچه ش گفت بابا خانوم معلمم میگه هیچکس زشت نیست همه زیباهستن، اونم گفت دختر ...

وای خدا مردممم😂😂😂😂

عزیزم یه سوال.

منو تو با همدیگه مشکلی داریم؟نه! ببین خیلی مسالمت امیز داریم صحبت میکنیم ، چرا سلامت روانمو هدف گرفتی اخه؟😔🎀

نه جدی میگم اینروزا دخترا خیلی خوشگلن...همشون خصوصا اونایی که نچرالن و هیچ آرایشی ندارنمیبینمشون کیف ...

اونا نچرال نیستن صدتا کار کردن دقت کنی میبینی😂

من کشته مرده اونایی ام که هم ژل زدن هم بوتاکس هم مژه و ابرو کاشتن بعد آرایش نمیکنن مثلا نچرالن😂

اونا نچرال نیستن صدتا کار کردن دقت کنی میبینی😂من کشته مرده اونایی ام که هم ژل زدن هم بوتاکس هم مژه ...

نه بابا بعضیا دست به صورتشون نمیزنن قشنگ مشخصه حالت طبیعیشه 

اونایی که دوسشون داری همشون شبیه همن از فرم نرمالش خارج شده دیگه😂

بزار جدی بهت بگم

اصلا لاغری یا چاقی ربطی به خوشتیپی نداره

لاغرای مانکن رو دیدی شبیه سوتغذیه هستن؟ اونا یه استخون بندی دارن که با همون ۴تا استخون هرچی میپوشن بهشون میاد امت اطرافم چندتا استخون دیدم که هیچی بهشون نمیاد نه مانتو نه مجلسی! حالا تپلا، تپلی هست که هرچی میپوشه انقدر خوشتیپ میشه که میگی برم چاق بشم! یه تپلم میبینی هرچی میپوشه زشت میکنه اون لباسو

حالا چرا؟ هرکی باید با توجه به استخونبندی و مدل اندامش لباس بپوشه تا خوب به نظر بیاد هرکی کشف کنه چی خوشتیپش میکنه برد کرده

عزیزم🤣🤣🤣🤣 آخه من تورو ندیدم که فکرکنی مثلا میگم قیافه نداری شوخی میکنم😅

میدونم قربونت برمم

خیلیم باحالیی😂💘

نه بابا بعضیا دست به صورتشون نمیزنن قشنگ مشخصه حالت طبیعیشه اونایی که دوسشون داری همشون شبیه همن از ...

نه منظورم این نبود نچرال خوشگل نیست، اما زیادم نیستن

همه هم همه جور عمل نمیکنن که

مثلا یکی بینیشو عمل میکنه مصنوعی هم نمیشه ممکنه هیچکس نفهمه اما نچرال حساب نمیشه

حرفم اینه الان خیلیا بلاخره یکی دوتا کار میکنن تا خوشگل شدن بد نیستا خوبم هست، اینو گفتم استارتر فکرنکنه همه نچرال نچرال زیباهستن بدون هیچکاری