2777
2789
عنوان

این بی انصافیه که ما هر چی تیپ بزنیم هیچه🎀😑

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 46 پست
واقعا تو دیدی کسی با قیافه معمولی جذاب و خوشتیپ باشه؟اخه من حتی میخوام یکم ناز کنم و دخترونه باشم هم ...

عه آره خودت بین بازیگرا نگاه کن بعضیا که قیافه شون ایراد داره خوشتیپ ترن تا اون خوشگله

من دوستم قیافه ش از من پایینتره همه مدل لباسای جدید که درمیاد بهش میاد من میپوشم خنده دار میشم بهم نمیاد😂😂😂

واقعا تو دیدی کسی با قیافه معمولی جذاب و خوشتیپ باشه؟اخه من حتی میخوام یکم ناز کنم و دخترونه باشم هم ...

ببین باور کن اینو جدی میگم، فکرنکن هرکی خوشگله ناز و ادا بیاد بهش میاد! نه گاهی طرف خوشگله اما بخواد ادا و اطوار بیاد بهش نمیاد و برعکس یکی هم هست معمولیه اما خوش اداست! 

نمیگم نه تو ملکه زیبایی هستیا، میگم هرکی قلق خاص خودشو داره و میتونه ورژن بهتری باشه، تلاش هم برای زیباتر شدن بد نیست اگر مشگل مالی نباشه

مثلا عشوه با چشم بی رنگ و بی مژه خب جالب نیست😂 اینجا باید یکم خوشگل کنی حالا یکی بهش ریمل میاد یکی خط چشم یکی کاشت مژه و... تلاش کن خوشگل کنی اترژی مثبتم میده به آدم ولی بگرد ببین چی بهت میاد، هرکی یه چیز بهش میاد، نمیشه بگیم سفیدا فقط خوبن یا لاغرا

من خودم لاغرمو دوس ندارم پرهستم خوبم و بهم لباسابهتر میاد مثلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .