2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید اگه جای من بودین با شوهرتون چ رفتاری میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 41 پست
ما هم بچه بودیم پدرم کارگر بود با هشت بچه قد و نیم قد خونه چهل متری خیلی هوای پدر بزرگ داشت خرید و م ...

پس خدا کی به داد ما میرسه؟ شوهرم نه تنها ب پدرش کلا آدمیه ک ببینه کسی نیاز داره دریغ نمیکنه ولی بخدا ذره ای کارمون راس و ریست نشده بعد ۱۰سال گره پشت گره. سختی پشت سختی

بخدا دیگه خسته ایم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیشه گفت ب پدرت کمک نکن. من اگه پسر بودم و زنم میگفت به پدرت کمک نکن، من فکر کنم نمیتونستم با زنم ا ...

البته فکر کنم شما ازدواج نزکده باشین. وگرنه بشتر درک میکردین چی میگم. 

ولی خداییش پدر شوهرم تو جوونیش اونقدر حیف و میل کرده اونقدر بیهوده زندگی کرده ک الان تاوان خوش گذرونیاشو باید ما بدیم. من ک نمیگذرم ازش

خودش ... خودش یه کاری کنه. قرض کنه خودشو واسه بچه هاش ب آب و آتیش بزنه.. اینطور ک نمیشه آخه همش پس ش ...

یرزوقه من حیث لایحتسب 

از جایی که گمان نمی بری ،رزوق و روزی رو ،خدا می رسونه 

مطمئن باش اگه می تونست ،مزاحم پسرش نمیشد

😐🤷🏻‍♀️
تو همین نی نی سایت تاپیک مدیریت مخارج و بهبود کیفیت زندگی ۳ رو بخونیا گزیده مطالب مدیریت مخارج و بهب ...

پول دست من میس ک مدیریت کنم. درواقع اصلا پولی نمی‌بینیم ک مدیریت بشه. رو هوا خرج میشه میره 

پس خدا کی به داد ما میرسه؟ شوهرم نه تنها ب پدرش کلا آدمیه ک ببینه کسی نیاز داره دریغ نمیکنه ولی بخدا ...

صبر کن خدا خودش وعده داده توکل به خدا کن محبت به پدر و مادر بدون جواب نیست حتی اگر پدر و مادر متوجه نباشند خدا هواسش هست 

یرزوقه من حیث لایحتسب از جایی که گمان نمی بری ،رزوق و روزی رو ،خدا می رسونه مطمئن باش اگه می تونست ، ...

پس ما چی... پس من چ گناهی کردم بچم چه گناهی کرده 

تو این زمونه که هیشکی نمیتونه خرج یه نفرو دربیاره ما چجوری میتونیم آخه...

صبر کن خدا خودش وعده داده توکل به خدا کن محبت به پدر و مادر بدون جواب نیست حتی اگر پدر و مادر متوجه ...

من ک اصلا حال دلم نیس خوب نیس حقیقتش. اصلا حوصله صبرکردن و اینام ندارم. طاقتم ب طاق رسیده 

دیگه به اونجایی رسیدم ک میگم خدایا هیچوقت حلال نیمکنم پدرشوهرمو ک نزاشت آب خوش از گلومون مایین بره هیچوقت حلال نمیکنم

پس ما چی... پس من چ گناهی کردم بچم چه گناهی کرده تو این زمونه که هیشکی نمیتونه خرج یه نفرو دربیاره م ...

به خدا می دونم چی میگی ،خیلی هم حق داری 

ولی یکم خودت بزار جای شوهرت ،می تونه به پدرش بگه نه ؟

بسپار به خدا درستش می کنه

😐🤷🏻‍♀️
به خدا می دونم چی میگی ،خیلی هم حق داری ولی یکم خودت بزار جای شوهرت ،می تونه به پدرش بگه نه ؟بسپار ب ...

اصلا من همش خودمو میزارم جای شوهرم ک آیا اگه من بودم برای پدرم کاری نمیکردم؟ بعد میگم چرا میکردم 

اما خب ک چه؟ چقد و تا کی خودمو بااین کارا آروم کنم.. دیگه عذاب وجدان هم ندارم چون میدونم از خریت خودش ب اینجا رسیده . ولی تا عمر دارم حلالش نمیکنم ک نزاشت ما یه قرون پس انداز کنیم

من ک اصلا حال دلم نیس خوب نیس حقیقتش. اصلا حوصله صبرکردن و اینام ندارم. طاقتم ب طاق رسیده دیگه به او ...

نگو این حرفو. 

ممکنه الان جنگ بشه بعد همه مثل هم خواهیم شد و پولدار و فقیر لوبیا بخوریم. 

الحمدلله