یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم ولی وقتی بهش بگه از این خیابون اتفاقی رد شدم کل خاطراتم زنده شد چی زنگ زدم جوابی ندادی
من بچه که بودم سنم کم بود مثلا هیجده اینا. یه مرد متاهلی پیام داده بود من باهاش یکی دو روز صحبت کردم چت. پیام میداد منم جواب میدادم. بعد یهو گفتم نکنه خیانت باشه به زنش و بلاکش کردم. خیلی عذاب وجدان دارم برای همون یکی دو روز. توی یه شهر هم نبودیم حتی. تازه عکسای پیجه هم حتی عکسای خودم نبود. اصلا یه وضع مسخره ایی بود. الان این خیانت بوده؟
ولی نباید اینکارو میکردی من مینشستم اونارو نصیحت میکردم تو دوران مجردی وقتی میدیدم خیانت میکنه
اصلا یه دروغایی میگفت. زنم سرطان داره و نمیدونم مریضه و...
همشم چتامون درباره همین بود چون پیج زنشو داشتم میدیدم سرحال و خوبه. منم بچه بودم هی سوال میپرسیدم که زنت سرحاله چرا میگی مریضه. و کلا چتمون بچگونه هم بود