2777
2789
عنوان

کیا امشب حرم امام رضا بودن

72 بازدید | 15 پست

مراسم مناجات مهدی رسولی رو شرکت کردید ؟

چه خبر از حال و هوای حرم ؟

میشه اگه مشهد هستید ما رو هم دعا کنید؟ 🙏🏻♥️

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
من دو روز دیگه میرم

میشه منو دعا کنی ؟ 

ممنونت میشم🙏🏻♥️

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من دو روز دیگه میرم

میشه منم دعاکنی امسال بچه دومم باردار بشم حتی شده ناخواسته؟ چون شوهرم راضی نمیشه. اسمم ستاره

یکی از ارزو های بزرگمه.منو یادت نره. ان شالله خودتم حاجت روا بشی

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

میشه منم دعاکنی امسال بچه دومم باردار بشم حتی شده ناخواسته؟ چون شوهرم راضی نمیشه. اسمم ستارهیکی از ا ...

چشم❤️

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

میشه رفتین منم دعاکنین😞💔

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

@العبدی    

آقای محترم کارتون چیه که تاپیک رو لایک کردید و در خواست دوستی فرستادید؟؟

بیشتر ببینید