2777
2789

ما با مادرشوهرم همسایه هستیم و بخاطر همین موضوع خونه تو شهر دیگه گرفتیم که ازاینجا بریم ولی خب همه اقوام و مادرم اینا اینجا هستن و قصد نداریم این خونه رو بفروشیم،حالا آخر هفته یا تعطیلات خیالمون راحته اگه بیایم خونه خودمونه

اگه هستین بقیه اشو بگم اینجا طولانی نشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه ما نوعه ولی خونه مادرشوهرم قدیمیه،حالا به همه اقوام گفته پسرم میره خونه جدید و خونه قبلیشو میده به ما

چندبار هم جلوی خودمون گفته ولی فک نمیکردم جدی باشه

بنظرتون ایندفعه چی بگم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خب راست گفته دیگه

یعنی چی؟ چرا باید خونمونو بدیم؟ 

من اصلا قصد ندارم وسایلمو ببرم

اگه خودش بهتون نگفته اصلا به روی مبارکتون نیارین چی شنیدین و چی گفته

اگه واضح به خودتون گفت شوهرت بگه اینجا همچنان خونه‌ی ماست چیزی تغییر نکرده میخواییم زمان زیادی رو تو این خونه باشیم همینجا خونه‌ی ما میمونه

اگه خودش بهتون نگفته اصلا به روی مبارکتون نیارین چی شنیدین و چی گفتهاگه واضح به خودتون گفت شوهرت بگه ...

به خودمون هم گفته ولی فک میکردم شوخی میکنه و همسرمم گفت اینجا ویلاییه از اونجا خسته شدیم میایم اینجا

ولی هرررکی رفته خونش اینو بهشون گفته

بگو خونه رو نگه داشتیم برا اخر هفته ها و تعطیلات و وقتی هستیم راحت باشیم و مزاحم کسی نباشیم شما هم د ...

همسرمم همینو گفت ولی انگار مادرشوهرم جدی نگرفته

همسایه ایم دیگه چرا باید بخواد بیاد

خونه ما نوعه ولی خونه مادرشوهرم قدیمیه،حالا به همه اقوام گفته پسرم میره خونه جدید و خونه قبلیشو میده ...

خودتون ساختش کردید؟

اگر گفت بگو مادرجون مارو پول رهن حساب کردیم که کارامون جلو بیوفته  نمیتونیم متاسفانه بدیم شما ببخشید